ПриватБанк не віддає 16000 грн.

• Автор теми Автор теми JB_¹
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 138

JB_¹

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
JB_¹ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю!Суть проблеми наступна: Приват заблокував картку за фінмоніторинг.
Але інколи виникає потреба зробити оплату на картки інших людей, інколи це фоп картки приватбанку , і в принципі був робочий варіант як робити це через їх термінал, просто вводячи інший номер телефону для авторизації, і до 5000 з урахуванням комісії все проходило, бо верифікація для таких сум не потрібна.
Але одного разу платіж не пройшов,на 4999. з урахуванням комісії термінал забрав гроші, далі ще раз це повторилось але на 1000 грн ,тобто мінус 6000.
Десь через півтора роки, треба було терміново зробити оплату ,знову ж таки через термінал приват , 4999 (5000 було внесено), гроші забрав оплата не пройшла, але треба оплатити терміново, вводжу інший номер сім ,знову 5000 мінус, оплата не пройшла.
Зазвичай такі оплати проходили без проблем, але за кілька років ці 4 операції таки не пройшли, звернення до банку по кожній з них не дали результату, бо в них правило повернення коштів тільки на карту приват до якої прив'язаний той номер який вводили при оплаті в терміналі, тобто треба стати клієнтом банка...
У мене там бан ''пожиттєвий'' як та ***** мені сказала...
Гроші не віддають .
Ситуація максимально дурна, але мінус 16000,частина вже півтора роки висить, інші 10000 вже 6 місяців десь.
Тобто ці собаки за 5000 виносять мозок, загоняють у борги, а 16000 не віддають і це типу нормально...
За перші 6000 є чеки,на фото, за другі 10000 чеків не дав термінал , всі сім карти їх 4 різних є в наявності.
Чи є якийсь адекватний варіант забрати ці гроші, і що я маю робити у такій дурній ситуації?

Останнє редагування:
В НБУ попробуйте пожаловаться, деньги они и из кассы могут выдать.. Транзакции без чеков скорее всего уже не вернуть

В НБУ попробуйте пожаловаться, деньги они и из кассы могут выдать.. Транзакции без чеков скорее всего уже не вернуть
Як це не повернути, якщо вони знають що операції не були успішні,бо оператору дзвонили миттєво по кожному невдалому платежу і вони визнавали що оплата не пройшла і гроші зависли? Але як папуга ''треба бути клієнтом банку '' і плювати що я не можу їм бути.

По суті коментувати не буду. Бо не хочу 😎
Люди!
Хто ще при здоровому глузді користується Приватом?
Є кращі і більш адекватні альтернативи, а не цей смітник 😁

По суті коментувати не буду. Бо не хочу 😎
Люди!
Хто ще при здоровому глузді користується Приватом?
Є кращі і більш адекватні альтернативи, а не цей смітник 😁
Они дают ништяки с символикой НАВИ

Як це не повернути, якщо вони знають що операції не були успішні,бо оператору дзвонили миттєво по кожному невдалому платежу і вони визнавали що оплата не пройшла і гроші зависли? Але як папуга ''треба бути клієнтом банку '' і плювати що я не можу їм бути.
ну, как минимум подтверждение проведения транзакции необходимо, а как без чека они поймут, что проводили её именно Вы?

Назад
Угорі