Приватбанк:на місце роботи прийшов виконавчий лист,почали вираховувати з зарплати на погашення боргу

• Автор теми Автор теми Matador94
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Matador94

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
3
Бали
8
Matador94 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доюрого дня допоможіть порадою,на днях на роботу прийшов виконавчий лист про стягнення з мене заборгованості,суд відбувся в минулому році в грудні місяці без мого відома,(на судовій владі не моніторив).В 2013 відкрив карту голд з лімітом 1300 платив і знімав,а потім забув за неї геть...І ось у 2018 році приватбанк подає на мене в суд..
Хто знає чи можна якось оспорити рішення адже срок апеляції давно вийшов.

Доюрого дня допоможіть порадою,на днях на роботу прийшов виконавчий лист про стягнення з мене заборгованості,суд відбувся в минулому році в грудні місяці без мого відома,(на судовій владі не моніторив).В 2013 відкрив карту голд з лімітом 1300 платив і знімав,а потім забув за неї геть...І ось у 2018 році приватбанк подає на мене в суд..

Через заяву про поновлення строку на апеляційне оскарження

У мене з чоловіком така ж ситуація у 2014 була кредиту в на 500 грн. У 2018 без його відома заочно відбувся суд. Присудили 30987 дізналася випадково, шукала себе на судовій. Раптом щось дізнаетесь напишіть будь ласка.
Post automatically merged:

Через заяву про поновлення строку на апеляційне оскарження
Куди її писати?

У мене з чоловіком така ж ситуація у 2014 була кредиту в на 500 грн. У 2018 без його відома заочно відбувся суд. Присудили 30987 дізналася випадково, шукала себе на судовій. Раптом щось дізнаетесь напишіть будь ласка.

Куди її писати?
До апеляційного суду

До апеляційного суду
Терміниапеляції ж напевно пройшов якшо в минулому році був?

Хто вкурсі якщо звільнитися з роботи,перестануть відраховувати з зарплати..А якщо потім знову влаштуватися?Потрібна буда нове виконавче провадження для зняття з моєї зп коштів?

Спочатку треба побачити рішення.
Потім вирішувати як оскаржити.
Якщо було заочне - то не в апеляцію, а в суд першої інстанції.
По Приватбанку треба однозначно боротись - Закон як правило на стороні боржника!

Треба прийти в суд отримати рішення, ознайомитись з справую і оскаржувати рішення .
Три роки з моменту користування карти вже пройшло ?

Хто вкурсі якщо звільнитися з роботи,перестануть відраховувати з зарплати..А якщо потім знову влаштуватися?Потрібна буда нове виконавче провадження для зняття з моєї зп коштів?
Ні) стягнення буде відбуватись з любого офіційного доходу( який оподаткований) продаж майна, зарплата, виграш в лотерею, виплати там усілякі.

Ні) стягнення буде відбуватись з любого офіційного доходу( який оподаткований) продаж майна, зарплата, виграш в лотерею, виплати там усілякі.
Просто там чітко вказано що вираховувати з зп тої організації де отримує дохід і чітко вказана організація

Тобто якщо я влаштуюсь неофіційно то й вираховувати не буде з чого?

Просто там чітко вказано що вираховувати з зп тої організації деьотримуж дохідті чітко вказана організація
Ну выдаст исполнитель новый лист на новую организацию. Может пару месяцев поскрываетесь. У вас как бы по закону обязанность уведомлять его о смене источников доходов.
Оспорить решение не хотите? Проще уйти в тень?

Треба прийти в суд отримати рішення, ознайомитись з справую і оскаржувати рішення .
Три роки з моменту користування карти вже пройшло ?
Так три роки пройшло ще в 2017 році

Просто там чітко вказано що вираховувати з зп тої організації де отримує дохід і чітко вказана організація

Тобто якщо я влаштуюсь неофіційно то й вираховувати не буде з чого?
Так вказано тому що за данними що в них є ви там працюєте, щоб працювали на двох офіційно то друга робота теж була вказана, так звичайно, відраховувати можна тільки з офіційного доходу. Знайомий не хотів платити аліменти був власником фірми, то переоформився на інженера по техніці безпеки на пів ставки) а по факту далі керував фірмою)

Так три роки пройшло ще в 2017 році
Три роки - строк позовної давності, якщо вони цей строк пропустили, це одна із основних підстав для відмови у задоволенні їх позову. Тому раджу обовязково оскаржити рішення. У Вас є всі шанси на це.

строк на ап оскарження чи перегляд заочки можна поновити.

Назад
Угорі