Приват списав кошти ВПО

Ля які. Приносьте ревізити іншого банку і наполегливо переконуйте їх прийняти.
Вот и я этого прикола не понял. Уже миллион раз говорили, что это их проблемы, с кем они работают.

Спасибо всем)))) попробую поменять банк. Обязательно потом отпишусь)))

Вот и я этого прикола не понял. Уже миллион раз говорили, что это их проблемы, с кем они работают.
Знач керівник установи має свій інтерес у співпраці з тим чи іншим банком

Доброго дня! КРИК ДУШІ!!! ДОПОМОЖІТЬ!!!
Сьогодні прийшли кошти як переселенцям, а приват зняв все до копійки .
Скажіть будь ласка, як повернути кошти .
Вони говорять , що повернути не можливо, так як два роки тому суд задовольнив їх позов, і вони тепер мають право все знімати, алеж війна, у мене двоє дітей, меншому немає трьох.
Ви ніяк вже кошти не повернете:(не користуйтесь надалі цим банком
А суд вообще был?
То, что говорят тупоголовые звонилки, нужно помножить на нОль. Вы решение получали? На судовой владе есть информация?
І до суда кошти знімають
А суд вообще был?
То, что говорят тупоголовые звонилки, нужно помножить на нОль. Вы решение получали? На судовой владе есть информация?
І до суда кошти знімають

Это не новость. Но к тупогодловым звонилкам не имеет отношения
В мене були заблочені кошти в Приватні,при війні зняли.Невстигла смс прийти про зняття і я невстигла від смс до Приват 24

Вони говорять , що повернути не можливо, так як два роки тому суд задовольнив їх позов, і вони тепер мають право все знімати, алеж війна, у мене двоє дітей, меншому немає трьох.
Примат банк- это те же самые шараги. Они смогут слить ваши деньги мошенникам, могут(и будут) сливать все ваши данные( кому вы платили, перечисляли деньги, где и в каком месте пополняли карту через терминалы)
Мой вам совет. Просто закройте все счета! И забудьте про эту контору!
Я год назад закраивал счета с полицией в отделении, так как мне отказали в банке это делать))) напишите заявление об удалении конфиденциальной информации.

Доброго дня, я компенсую Вам те, що забрав Приват. Напишіть мені в особисті

YNSRt, хочу нагадати, що вам потрібно терміново, прямо сьогодні змінити банк і реквізити в соцзабезі
ще один день почекаєте і почуєте відповідь у соцзабесі що відомість складена і вказаний рахунок привату на наступну виплату

Приват він на жаль такий...
Сьогодні перекидав гроші знайомій людині на приватовську карту. А вони одразу перекинули гроші на кредитку під плановий платіж....

Я бы с радостью. Но центр Занятости работает только с приватом. По крайней мере, в этом городе, где я сейчас нахожусь как переселенка ((((
И работы нифига нет...
Бджоли дають неправильний мед(
В цз якраз з реквізитами привата прийшов,сказалі не піде,йди в ощаді відкривай рахунок....

Я бы с радостью. Но центр Занятости работает только с приватом. По крайней мере, в этом городе, где я сейчас нахожусь как переселенка ((((
И работы нифига нет...
Центр зайнятості не тільки з приватом працює) мені пропонували відкрити рахунок у А банку, Ощад банку або приватні, спробуйте)

Назад
Угорі