Приват розірвав договір через фінмоніторинг

• Автор теми Автор теми unreal
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 82

unreal

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
78
Бали
3625
unreal не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Сталася така неприємна ситуація. Батько мав картки у Приватні на одну приходила тільки пенсія іншою інколи користувався я, але там проходило 1000-3000 в місяц. І тут склалася така ситуація, що там де працюю і проживаю(працюю вахтою, всі робочі живуть на території) почав хтось красти кошти і що я зробив положив всю зарплатню на картку(потім то дружині відправив, то товаришу позичив і ТД). Тут приходить попередження про актуалізацію даних батько звернувся в банк і написав пояснювальну, через 2тижні блокують картки. Він знову звернувся в банк надав документи з податкової і знову пояснювальну. І ось на днях приходить, що банк розірвав договір. Що роботи в такій ситуації, батько взагалі в шоці, ще й пенсія лишилась на карті?

потрібно писати заяву, щоб перерахували залишок коштів на рахунок іншого банку. Відповідно і до Пенсійного фонду потрібно звернутися, щоб отримувати пенсію на інші реквізити .

Зараз будь яка підозріла активність = підтвердження походження коштів. Тим паче рахунок пенсіонера.
Сам зі схожим стикався, тільки в мене був А-банк.

потрібно писати заяву, щоб перерахували залишок коштів на рахунок іншого банку. Відповідно і до Пенсійного фонду потрібно звернутися, щоб отримувати пенсію на інші реквізити .

Зараз будь яка підозріла активність = підтвердження походження коштів. Тим паче рахунок пенсіонера.
Сам зі схожим стикався, тільки в мене був А-банк.
Та щось поначитувався, що у іншому банку можуть відмовити у відкритті рахунку через це, тепер хвилююся

Последнее время любят блокировать по фз 115, нужно быть к этому готовым и имеит несколько счетов и желательно не на своё имя

Назад
Угорі