Приват продав борг ДЕЛЬТА М Юкрейн хоча платив

• Автор теми Автор теми ТихийСвідок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 75

ТихийСвідок

Форумчанин
Дописи
73
Реакції
15
Бали
8
ТихийСвідок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1 грудня самостійно подзвонив в Приват, сказав, що телефоную по заборгованності. Переговоривши домовився на оплату до 5 грудня, сказала дівчина, що ок зафіксувала. Коли 5 грудня поповнив карту на погоджену суму, то зайшовши у додаток побачив, що продано ДЕЛЬТА М Юкрейн. Сьогодні 16.12 написали мені, що треба сплатити 4 тис, бо в суд і т.д. Що з ними робити тепер. Схеми по МФО я вже розумію і там більш менш справдяюсь. З таким не стикався, тож порадьте що робити!

1765889000150.webp

якщо там Анкета (тобто карта з лімітом оформлювалась), Анкети зазвичай БЕЗ відсотків, в ній прописаній. А посилання на якісь умови Публічного договору - це не є належним ознайомленням позичальника з такими умовами і їх можна відкинути, не вважати частиною кредитного договору. Отже, якщо буде стягнення, то в таких справах хороші шанси виходу на "тіло". Звісно, для кінцевої відповіді треба дивитись ті документи, які подаватимуться у разі судового стягнення. Отже, ну продали і добре), чекайте розвитку подій

якщо там Анкета (тобто карта з лімітом оформлювалась), Анкети зазвичай БЕЗ відсотків, в ній прописаній. А посилання на якісь умови Публічного договору - це не є належним ознайомленням позичальника з такими умовами і їх можна відкинути, не вважати частиною кредитного договору. Отже, якщо буде стягнення, то в таких справах хороші шанси виходу на "тіло". Звісно, для кінцевої відповіді треба дивитись ті документи, які подаватимуться у разі судового стягнення. Отже, ну продали і добре), чекайте розвитку подій
це був кредитний ліміт, мені його ще влітку обнулили і стало кредитний ліміт - "0", витрачено - вже сума яка в ліміті була. Якихось шалених відсотків немає (на 65000 грубо кажучи 2200 відсотки), але сам факт продажу не зрозумілий і чи щось платити чи ні.

це був кредитний ліміт, мені його ще влітку обнулили і стало кредитний ліміт - "0", витрачено - вже сума яка в ліміті була. Якихось шалених відсотків немає (на 65000 грубо кажучи 2200 відсотки), але сам факт продажу не зрозумілий і чи щось платити чи ні.
ну якщо будемо говорити про те, чи сплачувати новому кредитору, то після отримання підтверджень, що дійсно певна компанія стала новим кредитором. Поки Ви не повідомленні належним чином про переуступку, правомірно заплитити попередньому кредитору, ну якщо дуже хочеться)

Назад
Угорі