Приват банк та повернення коштів

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 308

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вже задавала питання з приводу повернення коштів приватом,так от, може комусь буде цікаво.Вже місяць пройшов,як відкрито ВП,зв'язалась з банком,мов,коли буде повернуто кошти, відповіли, звертайтесь до виконавця,що я і зробила.У виконавчому провадженні один виконавець,а насправді хто відкрив у відпустці,ну добре.Передзвонила,коли виконавець,який відкрив провадження,вийшла з відпустки.Виконавець сказала,що передзвоніть мені на слідуючий неділі, от чекаю.Поки чекаю зайшла на асвп,відкрила провадження,а виявляється, що моє провадження приєднано до зведеного провадження де більше 100 шт таких же проваджень,як у мене.Для цікавості набрала декілька номерів проваджень і всі звісно відкриті,а сама зведена відкрита з 2019 року.Ось такі справи і не відомо ,коли повернуться кошти,це мені так пощастило чи ні?Чи є сенс дзвонити, мабуть,ні.

Я вже задавала питання з приводу повернення коштів приватом,так от, може комусь буде цікаво.Вже місяць пройшов,як відкрито ВП,зв'язалась з банком,мов,коли буде повернуто кошти, відповіли, звертайтесь до виконавця,що я і зробила.У виконавчому провадженні один виконавець,а насправді хто відкрив у відпустці,ну добре.Передзвонила,коли виконавець,який відкрив провадження,вийшла з відпустки.Виконавець сказала,що передзвоніть мені на слідуючий неділі, от чекаю.Поки чекаю зайшла на асвп,відкрила провадження,а виявляється, що моє провадження приєднано до зведеного провадження де більше 100 шт таких же проваджень,як у мене.Для цікавості набрала декілька номерів проваджень і всі звісно відкриті,а сама зведена відкрита з 2019 року.Ось такі справи і не відомо ,коли повернуться кошти,це мені так пощастило чи ні?Чи є сенс дзвонити, мабуть,ні.
Странная история то есть открыто больше 100 производств и никто не парится? Хотя учитывая что приват сейчас государственный то наверное выгодно затягивать с выплатами да и все

Спробую подзвонити на слідуючий неділі виконавцю,як вона сказала,але не думаю,що щось зміниться.

Ну от продовження,я пішла іншим шляхом,почала довбати, вибачаюсь за таке слово,приват банк, спілкування з операторами,що потребувало багато нервів,а ще написала скаргу в НБУ,а також до самого банку звернулась зі скаргою,що не повертають кошти.Зв'язок з виконавцем нічого не дав, постійно відповідь одна, потрібно трохи почекати.І не знаю,що з цього допомогло,але через майже місяць моїх витрачених нервів,я сьогодні отримала гроші.Банк передзвонив мені, попросив реквізити для зарахування коштів на пряму,не виконавцю.Тепер завтра подзвоню виконавцю,порадую)))

Назад
Угорі