Приват банк-суд-виконавча служба.Юристи прочитайте,що скажите?

• Автор теми Автор теми Анастасия91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Анастасия91

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
84
Бали
913
Анастасия91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У подруги відбувся суд,вона не пішла (з 4000 присудили 18000).Справу передали у виконавчу службу,пройшов рік вона нічого не платила (виконавець приїхав один раз попросив 1000 грн. мовляв за 1000 він розібьє їй 18000 тис. На рік)я сказала щоб не велась на це)і ось питання в тому що на сайті АСВП пише що виконавче провадження закрито.(вона не працює і живе в будинку батьків).Я розумію що виконавець просто закрив провадження та відправив документи назад Приват банку.А на сайті реєстр боржників вона є і пише стягнення коштів.

Схожа ситуація у мого чоловіка , лише виконавець не шукав, взагалі тиша. З 4 тис нарахували 17 тис. І вже більше року нічого.
А можна ссилку на сайт, щоб подивитись як справи з виконавчим провадженням? Не можу знайти самостійно (

Останнє редагування:
Схожа ситуація у мого чоловіка , лише виконавець не шукав, взагалі тиша. З 4 тис нарахували 17 тис. І вже більше року нічого.
А можна ссилку на сайт, щоб подивитись як справи з виконавчим провадженням? Не можу знайти самостійно (
Ссилку щось не можу скинути.Введіть в браузері асвп там ФІО та дата народження і вам покаже.

У подруги відбувся суд,вона не пішла (з 4000 присудили 18000).Справу передали у виконавчу службу,пройшов рік вона нічого не платила (виконавець приїхав один раз попросив 1000 грн. мовляв за 1000 він розібьє їй 18000 тис. На рік)я сказала щоб не велась на це)і ось питання в тому що на сайті АСВП пише що виконавче провадження закрито.(вона не працює і живе в будинку батьків).Я розумію що виконавець просто закрив провадження та відправив документи назад Приват банку.А на сайті реєстр боржників вона є і пише стягнення коштів.
Тело какое?

М-да... они по идеи могли максимум стянуть не более 6000 гривен, то есть не более 50 процентов от тела кредита. Так-как есть пункт договора "2.7.1.4.3. Сукупна сума неустойки (штраф, пеня) нарахована за порушення зобов'язань Клієнту на підставі договору, не може перевищувати половини суми, отриманої Клієнтом." - процитировано отсюда - Умови і правила

Ребатя, читайте договора внимательно если сможете, а также читайте законы о том же потребительском кредите, если сумма и срок совпадает в перечень действия закона, либо 18 статья закона о защите прав потребителей.

minust.gov.ua щось таке більш детально у вашому виконавчому листі мае бути посилання ..вам приходив?

Вывод!На суд ходить нада и оспаривать!Помойка д*рьмо!Всё в ваших руках!Не нада бояться и лениться!У них нет договоров!Одни заявы при оформлении!которые ничё не значат!
Минимум это суму уменьшат!

Тут така штука ці виконавці провадження закривають..а з реєстру боржників не видаляють сучата.або довідку потрібно нести або що не знаю...але раніше вийшов закон що до якоїсь суми а реестер неможна вносити .чи може я не поняв..і яка доля того закону?

М-да... они по идеи могли максимум стянуть не более 6000 гривен, то есть не более 50 процентов от тела кредита. Так-как есть пункт договора "2.7.1.4.3. Сукупна сума неустойки (штраф, пеня) нарахована за порушення зобов'язань Клієнту на підставі договору, не може перевищувати половини суми, отриманої Клієнтом." - процитировано отсюда - Умови і правила

Ребатя, читайте договора внимательно если сможете, а также читайте законы о том же потребительском кредите, если сумма и срок совпадает в перечень действия закона, либо 18 статья закона о защите прав потребителей.
А % за пользование куда делись?

Так то штраф и пеня, а + проценты по кредиту?

А проценты вы забыли? Сума штрафов и пени+ процент.
Ну конечно 17000 это много но и не 6000,
Хотя я Приват плачу и на данный момент, без просрочек.

А проценты вы забыли? Сума штрафов и пени+ процент.
Ну конечно 17000 это много но и не 6000,
Хотя я Приват плачу и на данный момент, без просрочек.
Так то штраф и пеня, а + проценты по кредиту?
Понял свой косяк. Когда неустойка начинается? Через сколько месяцев? Один или два?

Понял свой косяк. Когда неустойка начинается? Через сколько месяцев? Один или два?
Неустойка? Почему через месяц? Так штраф или пеня может сразу насчитываться после просрочки. Ну или может там есть нюансы в договоре....

Неустойка? Почему через месяц? Так штраф или пеня может сразу насчитываться после просрочки. Ну или может там есть нюансы в договоре....
А когда собственно просрочка начинается? Ладно насчет МФО то понятно как система работает. А как например у того же Привата?

Назад
Угорі