Приват банк розводить мене жесть.

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Цілком з Вами згоден, тіло - це кошти, які отримав "в руки" позичальник. Я Вам просто пояснюю, що вони для цього виписки не підробляють. Не знаю як у Вашому випадку, але зараз приват навіть у власних розрахунках зазначають колонку "відсотки погашені за рахунок тіла" (четверта, в стандартному розрахунку). При розгляді справи в суді на це обов'язково потрібно звертати увагу суду, посилатися, що за випискою ці суми не отримувалися, перераховувати заборгованість або , як мінімум, вимагати виключення цих сум з суми тіла.
У меня был суд с Приватом. На тот момент я, как сам считаю, удачно справился.
Но после моего суда уже появилась практика признания договора ничтожным. А это уже куда более интересно!!! Выгодней придумать невозможно!!!

У меня был суд с Приватом. На тот момент я, как сам считаю, удачно справился.
Но после моего суда уже появилась практика признания договора ничтожным. А это уже куда более интересно!!! Выгодней придумать невозможно!!!

Не согласен с Вами. Во-первых - это не массовая практика - решений о частичном взыскании одного тела все равно гораздо больше. Во-вторых последствия ничтожности договоров - возврат сторон в первоначальное положение, т.е. возврат тела кредита. А если тело "раздуто" процентами, то мы опять возвращаемся к пересчету и правильному определению размера тела на основании выписки по счету.
А на счет выгоднее некуда)) - есть куда - нередко за счет больших списаний с зарплатных карт по привату у клиентов образуется переплата.

Не согласен с Вами. Во-первых - это не массовая практика - решений о частичном взыскании одного тела все равно гораздо больше. Во-вторых последствия ничтожности договоров - возврат сторон в первоначальное положение, т.е. возврат тела кредита. А если тело "раздуто" процентами, то мы опять возвращаемся к пересчету и правильному определению размера тела на основании выписки по счету.
А на счет выгоднее некуда)) - есть куда - нередко за счет больших списаний с зарплатных карт по привату у клиентов образуется переплата.
Ну вернуть свою собственную переплату - это не выгода.
"возврат сторон в первоначальное положение" - это не возврат тела раздутого процентами, а возврат полученных сумм! Точнее -"Двусторонней реституцией является возвращение сторон сделки в то имущественное положение, в котором они находились до её совершения ".

Ну вернуть свою собственную переплату - это не выгода.
"возврат сторон в первоначальное положение" - это не возврат тела раздутого процентами, а возврат полученных сумм! Точнее -"Двусторонней реституцией является возвращение сторон сделки в то имущественное положение, в котором они находились до её совершения ".

спасибо, что напомнили, а как суд будет определять сколько вернуть?

Могли кредитку в минус опустить,если какое то МФО сняло ? с неё...

спасибо, что напомнили, а как суд будет определять сколько вернуть?
Ну, у меня к иску Приват приложил таблицу всех движений по карте, на трех листах, меленького шрифта! Я только из нее исключил суммы двойных начислений, чем успешно сократил свой долг в 2,5 раза.
Сейчас бы я указал сумму лимита по карте и суммы средств внесенных мной. Разница - к оплате!

Ну, у меня к иску Приват приложил таблицу всех движений по карте, на трех листах, меленького шрифта! Я только из нее исключил суммы двойных начислений, чем успешно сократил свой долг в 2,5 раза.
Сейчас бы я указал сумму лимита по карте и суммы средств внесенных мной. Разница - к оплате!

Ну вот я об этом и говорил - надо брать выписку и пересчитывать. Только отнимать нужно не от суммы лимита, а от суммы Ваших расходных операций, а то лимиты ставят большие, а снимать Вы можете не весь

Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
Сьогодні прийшло СМС що не зможу покинути країну через борг перед приват-банком.
Я перетелефонував і вона зафіксувала, що я відмовляюся оплачувати кредит.
Що мені робити далі?
Сказали на гарячій лінії, що мені банкомат видав випадково замісь 200грн 500грн купюри. Там вирішила служба безпеки банку.
Мені йти до Приват банку.
Що вимагати в них?
ЩО ВЗАГАЛІ МЕНІ РОБИТИ

varvar, нічого... Ви зняли кошти й вони вважають,що Ви зняли більше? Нехай докажуть ?це..а виїзд,окрім суду,Вам ніхто не заборонить ?

varvar, нічого... Ви зняли кошти й вони вважають,що Ви зняли більше? Нехай докажуть ?це..а виїзд,окрім суду,Вам ніхто не заборонить ?
Да знаю я.
Дістали уже. Прийшло ше смс. Мол записали розмову де я відмовляюся платити борг.
Да який борг......

varvar, та це їх фішка про відмову сплати ?.. я теж маю домовленість з їх співробітником про сплату частинами,а ці ****** з колл-центру дзвонять і чешуть мені гриву,що я відмовляюсь платити? . Ідуть в еротичну подорож ? пішим ходом ?

varvar, та це їх фішка про відмову сплати ?.. я теж маю домовленість з їх співробітником про сплату частинами,а ці д*біли з колл-центру дзвонять і чешуть мені гриву,що я відмовляюсь платити? . Ідуть в еротичну подорож ? пішим ходом ?
Так, а що робити?
Йти до юриста і подавати на суд?

Так, а що робити?
Йти до юриста і подавати на суд?
Если есть желание, время и свободные деньги, то можно и подать..!!!
Если нет, то живите себе спокойно, и не верьте пугалкам!!! Пусть сами подадут!!!

Друже у таких шахраїв як приват банк помилок не бува.і повінь мені до року прострочки подадуть у суд..так було у нас .
Сколько тело, сколько хотели в суде? Что присудили и как платите? Или не платите?

varvar, нічого ? для чого Вам подавати в суд? Їм щось треба від Вас,то нехай собі думають..

varvar, нічого ? для чого Вам подавати в суд? Їм щось треба від Вас,то нехай собі думають..
А якщо подадуть вони до суду, бо мені пишуть смс , потрібно юриста наймати на суд? Я їм дзвоню домовляюся а вони хочуть вже повної оплати , я кожного місяця щось плачу. І розмови з операторами записую. На що мені надіятися незнаю, а почалося все з того що написала їм що прошу реструктуризації на рік по тій карточці кредитній.

Назад
Угорі