Приват банк подав до суду ,що робити

• Автор теми Автор теми Mria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 727

Mria

Форумчанин
Дописи
147
Реакції
23
Бали
3600
Mria не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім ,приват подав до суду ,на ім'я мами може прийти лист про сповіщення ?

Якщо ви впевнені,що подали а не лякають,то документи вам повинні прийти за місцем реєстрації.Можуть і не відправити.Що робити?)Шукайте юриста,і судіться з приватом.

Точно подав ,перевірила на судовій владі,там призначено на 13.12, можуть відправити документи на ім'я мами ?

Точно подав ,перевірила на судовій владі,там призначено на 13.12, можуть відправити документи на ім'я мами ?
Нет. Вы взрослый и самостоятельный человек. Отправят по прописке.

если вы были там прописаны, в момет оформления кредита, или до сих пор прописаны, вполне себе могут отправить

На Вашому місці я б найменше переживала, що мама дізнається. Шукайте юриста і судіться. А лист можуть відправити на Ваше ім'я по місцю реєстрації.

Нет, только на ваше имя. Просто укрпочта может отдать вашей Маме, точнее почтальонка может отдать.
Я там і приписана
Вы в этом городе, или в населённом пункте, где и суд находитесь? Если да, то Вам проще самой съездить за документами.

Нет, только на ваше имя. Просто укрпочта может отдать вашей Маме, точнее почтальонка может отдать.

Вы в этом городе, или в населённом пункте, где и суд находитесь? Если да, то Вам проще самой съездить за документами.
Ні,я там не проживаю
если вы были там прописаны, в момет оформления кредита, или до сих пор прописаны, вполне себе могут отправить
Так прописана

На Вашому місці я б найменше переживала, що мама дізнається. Шукайте юриста і судіться. А лист можуть відправити на Ваше ім'я по місцю реєстрації.

А сколько надо иметь в заначке грн на юриста минимум,если вдруг банк в суд подаст?

Назад
Угорі