Приват Банк карта Gold

• Автор теми Автор теми sergeibuok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Автор! Главное-НЕ ВЛЕЗАЙТЕ В МФО из-за ПридурБанка, по ушам ездят-хуже каллов!
Суд-не самое страшное! Будут пугать выездными пИтшками, 190 УК , метеоритным дождём, конными водолазами--НЕ ВЕДИТЕСЬ....
Я из-за этих 3,14дорасов влез в полную глубину глубин...

А можно написать им заявление на реструктуризацию.или это только по кредиту. Тоже кредитка,ложу каждый месяц по 1600. А тело кредита ж не уменшается. Можно оформить реструктуризацию,чтоб они остановили начисление процентом и погашать само тело по карте??
В мене 28000 відповіли, що реструктуризація і кредитні канікули вам не доступні, знімають автоматом з зарплатної, 1400 в місяць

знімають автоматом з зарплатної, 1400 в місяць
та же пролонгация...

Підкажіть, будь ласка, комусь взагалі вдалось домовитись з Приватом?

Може хто скаже в кого був суд і чи присуждают примусово відпрацьовувати.Платити я незбираюсь бо нема чим.Майна немаю ніякого роботи нема.
Не можуть, коли буде якась офіційна робота будуть знімати по трохи, купиш машину заберуть на майданчик якщо буде рішення виконавчої.

Приват може подати в розшук? Прийшла смс що мене подано в розшук.

Це маєчня, по Вас вже є рішення суду?? Заходи по розшуку боржника може здійснювати лише виконавча служба, лише у випадку якщо Ви отримували повідомлення від виконанця та ухиляєтесь від явки, він може звернутися по суду із заявою про примусовий привід

Ні ще на суд неподали, но звонять кожен день і просять щоб я проплатив хоч 500грн.При розмові прошу прислати мені копію договора, то вони починають кричати псіхувати що я їм ще буду ставити умови і що нічого вони мені небудуть надавати, все нададуть до суду.

Ні ще на суд неподали, но звонять кожен день і просять щоб я проплатив хоч 500грн.При розмові прошу прислати мені копію договора, то вони починають кричати псіхувати що я їм ще буду ставити умови і що нічого вони мені небудуть надавати, все нададуть до суду.
Почитайте темы про Приват,суд это хорошо для вас ,а не для них! Главное норм юриста найти ,тогда они вам ещё останутся должны

На карточці приват маю борг по кредитному ліміту в 25000 платити немає чим, до цього часу проплачував.Мені цікаво що суд може масимум призначити. На мині немає ні рухомого, ні нерухомого майна і ніколи офіційно нігде не працював.Чи може суд призначити до примусових робіт? За вчасно дякую.
Будет решение суда,дадут 10 дней добровольно оплатить долг.Естественно денег нет. Отдадут на ДВС. Исполнитель все проверит, увидит извините что с Вас не..х*р взять и вернет исполнительный лист позывачю, тоесть Привату и все. Робот не будет.

А можно написать им заявление на реструктуризацию.или это только по кредиту. Тоже кредитка,ложу каждый месяц по 1600. А тело кредита ж не уменшается. Можно оформить реструктуризацию,чтоб они остановили начисление процентом и погашать само тело по карте??
Відсотки будуть нараховувати поки не закрите весь борг

Банк прислав смс що вправі передати борг третій особі.Що це значе?

Назад
Угорі