Приват банк Блокировка

• Автор теми Автор теми Ольга1202
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
И
Тоже интересно как ви себе ето представляете на практике
Идиье в Ощадбанк и говорите що хочу открить зарплатню карту.они дадут бумажку и в бухгалтерію. не имею право не прийнять бухгалтерію.карту получите и еще и кредиьную дадут
Post automatically merged:

Извините глюк в тел.что то не туда написала.

Минералка, а який банк ви порекомендуете. Дуже цікава інфа, але ще не маю такого досвіду, на роботі про зміну банку відмовили, приват - цілий день діставав онлайнпідтримку- але в відповідь тільки брехня. Невже це дійсно так просто? Ще уточнення - а на роботі - вони ж кошти перераховують на один рахунок відкритий в приваті? Я правельно зрозумів, що у вас є досвід роботи в банках?
Я не знаю, вони по факту усі однакові, просто в одних ширша мережа а в других ні.
Post automatically merged:

Минералка, а який банк ви порекомендуете. Дуже цікава інфа, але ще не маю такого досвіду, на роботі про зміну банку відмовили, приват - цілий день діставав онлайнпідтримку- але в відповідь тільки брехня. Невже це дійсно так просто? Ще уточнення - а на роботі - вони ж кошти перераховують на один рахунок відкритий в приваті? Я правельно зрозумів, що у вас є досвід роботи в банках?
Гроші перераховують в зарплатний фонд, в кого як а він розсилає на карти) ну це якщо дуже просто пояснити))) це те саме що дали гроші прорабу а він роздав робітникам.

Назад
Угорі