Присилають повідомлення третім особам з моїми данними

• Автор теми Автор теми Forest
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Не можу детальніше написати,людина сидить на ізоляції з короною ,а телефон звичайний ,не може скінуть
А ну всеодно дякую, радує що не КК)) її маю от і переживаю бо раптом і моїм додзвоняться (логіку не шукайте, тут тільки емоції)
А людині міцного здоров‘я:ангел:

Не можу детальніше написати,людина сидить на ізоляції з короною ,а телефон звичайний ,не може скінуть
В мене Е гроші присилали всім про кредит та на продзвін ставили, писала заяву в НБУ та кіберполіцію незнаю чи помогло бо більш ніхто за це мені не говорить

Сегодня тоже писал какой то уй ,что я шахрайка и кидаю на велики гроши)и звонить если что в 102 )))а,кто он и из какой конторы не написано.

Це діє тільки на дзвінки ,смс пропускає
В Xiaomi штатный антиспам отсекает любые звонки и смс от незнакомых и от тех номеров, что вы занесли в черный список.
Вам только приходит уведомление, что пыталась дозвонится или списаться с Вами такая то чепуха. Или вообще ничего не будет приходить - смотря как настроите.

Вітаю всіх
Таке питання ,що робити ?
Присилають смс третім особам,в смс вказують мої ініціали та суму моєї заборгованості !
Згідно новому закону 4241 це є незаконною !
Що порадите робити ?
Эти все законы до одного места, простите. Автодозвон тоже не законно) Но ни кого это не останавливает) Как и все прочее.

Здравствуйте.
С Валерией они меня доставали хоть я не Валерия и никаких обещаний никому не давала ..это вообще какой то треш,по ходу Валерия их оч обидела))))
Певне важко їм без мозгів жити…

Назад
Угорі