Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зробіть фото (але замалюйте особисті дані)Прислали сегодня повiдомлення про судове провадження, подскажите, что это и чего ждать. Это типичный спам? угроза? что это вообще.
Зробіть фото (але замалюйте особисті дані)
интересный у них прикол. Благодарю, теперь понимаю больше, я догадывался, что спам, но хотел сильно уточнить.Спам самый обыкновенный с претензией на угрозу.
эт хорошо, да и даже если снимут военное положение, все ровно с меня взять нечего. Просто любопытно на сколько они собаки.Під час воєнного стану ніхто вам нічого арештовувати не буде і тим більше стягувати.
Та нічим не відрізняються особливим від решти зі своєї сутулої зграї.эт хорошо, да и даже если снимут военное положение, все ровно с меня взять нечего. Просто любопытно на сколько они собаки.
Интересно посмотреть на их рожи если отдать 1 грн, по сути отдал хоть что-то.Та нічим не відрізняються особливим від решти зі своєї сутулої зграї.
Особливо якщо їх ігнорити - пізніше всі погрози переростають у сквуління "ну віддайте хоч щось".

будем знать.Стандартная пугалка. У меня таких 2: 1 - домой, 2 - на работу
Хто сказав?)ніхто не має право таке під час ВС надсилати взагалі!!
совістьХто сказав?)