Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня) я вдячна всім за підтримку! А скажіть ще будь ласка! Я дуже б хотіла вирішити ці проблеми з МФО! Хочу жити спокійно без кредитів. Чи є якесь правильне вирішення цієї проблеми?
Так! Не платити жодної копійки нікому без суду! Це єдиний правильний варіант.
А якщо хтось зробить колись гівнонапис через гівнонотаріуса - то знести його через суд, знов таки, не платити їм.
Лорена, вот поэтому вам нужно читать здесь по- больше. Я, когда нашла форум- читала его до 3х ночи в перепуге неделю где- то, только потом решила зарегистрироваться и написать о себе
Доброго дня) я вдячна всім за підтримку! А скажіть ще будь ласка! Я дуже б хотіла вирішити ці проблеми з МФО! Хочу жити спокійно без кредитів. Чи є якесь правильне вирішення цієї проблеми?
опять же, здесь на форуме, сколько людей- столько мнений, вы должны сами решить что делать, если хотите закрывать- закрывайте на ваших условиях+ просите гарантийное письмо
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.