Drdartdart
Форумчанин
- Дописи
- 106
- Реакції
- 74
- Бали
- 68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да всем, кто от них получил материальную помощь)))Кому ще таке приходило?
Було і не раз..Кому ще таке приходило?
І шо, наярювали родині на роботу?)Було і не раз..
На роботу ні але сусідам всій вулиці...родині ні тільки мамі трохиІ шо, наярювали родині на роботу?)
Ну, в мене вулиця велика, задовбають я всім дзвонити))На роботу ні але сусідам всій вулиці...родині ні тільки мамі трохи
Вмене не дуже але вони вибірково звонили..Ну, в мене вулиця велика, задовбають я всім дзвонити))
Лень читать,так же проще....лучше такие штуки выкладывать в тему, где собирают подобного рода смски, а не плодить миллион тем на форуме однотипных
Мені приходило,а зараз подібне і таліон шле,родичі друзі і т.д.!!!!!Незвертайте уваги,скоро будуть писати шо їдуть але вас дома нема)))))))Кому ще таке приходило?
Кому ще таке приходило?
Подскажите сколько времени пошло с момента просрочки и их письма?Я сегодня как чувствовала, что надо сходить в почтовый ящик заглянуть. Письмо от них получила. Становилось коллекционером бумажек)))
Просрочка около двух месяцев. Уже продали даже. Они оперативные, это же приватовские куиПо
Подскажите сколько времени пошло с момента просрочки и их письма?