Прислали на пошту лист вимогу. Дають 3 дня

• Автор теми Автор теми Жук Максим
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Жук Максим

Читач
Дописи
9
Реакції
1
Бали
128
Жук Максим не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Талон плюс прислали на пошту лист вимогу, що дають 3 дня на оплату, а далі суд. Прострочення з моменту передачі їм справи - 1 місяць. Лякалка? Тіло 2000

Жук Максим, так нехай сразу і йдуть в суд))
Навряд чи подадуть ст таким тілом. Бо фактично їм це буде невигідно.
А скільки хочуть?

Останнє редагування:
Жук Максим, думаю, що так, лякають. Бо подати в суд на 3500 - це не дуже вигідно. Хоча можна в 16000 за юридичну допомогу накрутити зверху.

Напишіть їм, що за тіло закриєте і подивіться на реакцію. Одразу не погодяться, а у вас буде час зібрати гроші

Жук Максим, думаю, що так, лякають. Бо подати в суд на 3500 - це не дуже вигідно. Хоча можна в 16000 за юридичну допомогу накрутити зверху.

Напишіть їм, що за тіло закриєте і подивіться на реакцію. Одразу не погодяться, а у вас буде час зібрати гроші
1754902329498.webp

1754902373334.webp
АХахахах, нічого не розумію що він пише

ох уж эти неопытные должники...
закрою з атело - точка. Что то не устраивает - идите в суд.
И ждите пока не прогнутся

То шо просто лякають?) Місяць лише просрочки від афк
Я ж писав вище, так лякають скоріш за все. Ну невигідно їм за 2000 в суд йти. Скоріш за все просто, як завжди, на лoxа розраховано.

закрою з атело - точка
"За тело и точка"
:весело:

Жук Максим,

То шо просто лякають?) Місяць лише просрочки від афк
Не переживайте. Я закрила тіло + 1к за два місяці протермінування. Теж судом грозилися. А потім самі просили тіло. Тим паче, що у вас тіло дуже маленьке

Не переживайте. Я закрила тіло + 1к за два місяці протермінування. Теж судом грозилися. А потім самі просили тіло. Тим паче, що у вас тіло дуже маленьке
Дякую)

Жук Максим,
Дяка

Талон плюс прислали на пошту лист вимогу, що дають 3 дня на оплату, а далі суд. Прострочення з моменту передачі їм справи - 1 місяць. Лякалка? Тіло 2000
Так чим все закінчилось .Бо в мене така сама ситуація тіло 2000 ,пропонували 3.500 сьогодні. Такий самий лист .пишуть та телефонують мамі.Підскажіть будь ласка ,бо не розуміє що робити (((

Так чим все закінчилось .Бо в мене така сама ситуація тіло 2000 ,пропонували 3.500 сьогодні. Такий самий лист .пишуть та телефонують мамі.Підскажіть будь ласка ,бо не розуміє що робити (((
Платити або не платити. На мене до суду подали через пів року, але в мене сума майже 90 тисяч😄

Назад
Угорі