Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
верно[Кредитэкспресс прислал гарантийное письмо по электронке,файлом пдф,оно ж не является каким либо документов верно? Нужно просить с мокрой печатью на адрес?
пдф = пнх ...[Кредитэкспресс прислал гарантийное письмо по электронке,файлом пдф,оно ж не является каким либо документов верно? Нужно просить с мокрой печатью на адрес?
Так можно и на новою почтуТОлько бумага,только с печатями, только УкрПочта!!
Манибум вроде предлагает за тело закрытьза кого прислал?
Только накуй!ТОлько бумага,только с печатями, только УкрПочта!!
А сходить на святую китайскую гору-Кху-Ям не предлагали им?? Я уверен что стоит! Условия гарантийного письма они будут ставить...![]()
Мне вот такое приходило,я не отреагировала,вчера черт дёрнул взять телефон,сказали или сегодня до обеда 30 тысяч,или эту сумму на 15 месяцев,но гарантийное письмо могут только через две оплаты предоставить!первая оплата,оплата гарантии и моей платёжеспособности в размере 1200,потом они рассмотрят мою платёжеспособность,и надо уже будет платить по 2000 каждый месяц.
А договор от 03.10.2016
С момента договора прошло почти 4 года,не поздно ли он сподхватилисьА сходить на святую китайскую гору-Кху-Ям не предлагали им?? Я уверен что стоит! Условия гарантийного письма они будут ставить...
?Кху-Ям не предлагали им?? Я уверен что стоит!
Интересно что за гарантийка может быть от звонилок обычных[Кредитэкспресс прислал гарантийное письмо по электронке,файлом пдф,оно ж не является каким либо документов верно? Нужно просить с мокрой печатью на адрес?
Когда попросила предоставить мне документы,на каком основании я должна им платить.Получила вот такой ответ.
Доброго дня!
Будь-які документи та інформація, що стосуються персональних даних особи, містять банківську чи комерційну таємницю в тому числі і повідомлення про наявність чи відсутність боргу можуть бути надіслані лише за офіційним запитом особи чи її офіційного представника, який має відповідати вимогам встановленим ст. 5 ЗУ «Про звернення громадян». Надіслане Вами звернення встановленим законом вимогам не відповідає, в тому числі відсутній підпис автора.
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
Ст. 8 ЗУ «Про звернення громадян» встановлено, що письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.
Враховуючи вищенаведене, просимо привести Ваше звернення у відповідність до зазначених вимог та направити повторно.
З повагою,
ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі.»
тел: 044 492 0550
факс: 044 49 20555
E-mail: [email protected]
А сколько у вас просрочка в манибум, а то у меня не хотят за тело а я с апреля не плачу[Кредитэкспресс прислал гарантийное письмо по электронке,файлом пдф,оно ж не является каким либо документов верно? Нужно просить с мокрой печатью на адрес?
Ой пилять! А че ж они об этом не вспоминают конда по телефону всех и вся кошмарят,чет там выпукивают в требованиях и разглашают ЧУЖИЕ персональные данные ?? На фуй их слать!!Когда попросила предоставить мне документы,на каком основании я должна им платить.Получила вот такой ответ.
Доброго дня!
Будь-які документи та інформація, що стосуються персональних даних особи, містять банківську чи комерційну таємницю в тому числі і повідомлення про наявність чи відсутність боргу можуть бути надіслані лише за офіційним запитом особи чи її офіційного представника, який має відповідати вимогам встановленим ст. 5 ЗУ «Про звернення громадян». Надіслане Вами звернення встановленим законом вимогам не відповідає, в тому числі відсутній підпис автора.
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
Ст. 8 ЗУ «Про звернення громадян» встановлено, що письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.
Враховуючи вищенаведене, просимо привести Ваше звернення у відповідність до зазначених вимог та направити повторно.
З повагою,
ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі.»
тел: 044 492 0550
факс: 044 49 20555
E-mail: [email protected]