прислали фото моєі мами...з підписом

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Моя соц.сеть закрита.А от у мами мабудь ні:( бо силка під написом на однокласники
Post automatically merged:

Так підписано в кінці: Отакий я вчитель року!!!!
Да там онлайна уже нет в ОКах, как и в ВК, впадло стало людям впн ставить, у меня в вк онлайн человек 5 максимум с 300.

Это что учитель пользуется запрещенной соц сетью? Это не смущает, а от каких то провокаций паника

Моралфаг шоле?
Post automatically merged:

З вашого вайбера нічого витягнути вони не можуть і не потрібно нічого налаштовувати.

З вашого вайбера нічого витягнути вони не можуть і не потрібно нічого налаштовувати.
Просто часто пишуть, що розсилають повідомлення контактним особам. А я й думаю: у чужому вайбері ж не можна подивитися контакти. Вірно?

• Подобається
Реакції: Neo
Карапуз, а взагалі Ви в курсі: з телефонної книги яким чином "каліки" дістають контакти?

Карапуз, а взагалі Ви в курсі: з телефонної книги яким чином "каліки" дістають контакти?

З тел.книги дістає тільки смартівей,бо коли хтось встановлює їх програму на телефон,то дає згоду на обробку контактів .
Просто так,без встановлення якихось програм і без дозволу їм на це, не дістає ніхто

Карапуз, кстате по поводу доступа к контактам. Как смартивей не знаю, а вот ПБ24 без доступа к контактам и местуположению работать вообще не хочет, ошибка и все

Карапуз, кстате по поводу доступа к контактам. Как смартивей не знаю, а вот ПБ24 без доступа к контактам и местуположению работать вообще не хочет, ошибка и все

Вот поэтому ,в какой-то из тем,я рекомендовал поудалять интернет банкинги с телефона

Карапуз, я особо не парюсь по этому поводу, всем кому надо знать о моих проблемах знают, а остальные мне как то по боку, а интернет банкинг мне нужен, так как то так)

Shanti, меня в Вайбере особо и не трогали кстате о.о

А ще дууууууже часто на форумі рекомендують видалити Вайбер...
Менше зіпсованих нервів буде...

Рекомендують,але для чого,то думаю і самі не розуміють.
В вайбері ж теж но номер змінити можна.

Окрім того,щоб вам написати в ньому вони не можуть нічого

Карапуз, однокласниками мама давно не користується,але фото залишилося.Я на 100 % впевнена , що досі багато людей користуються соц.мережами.
Так головне,що навіть не написали хто,просто суму боргу...Номер не пробивається ніде

Окрім того,щоб вам написати в ньому вони не можуть нічого
Повідомлення в Вайбері розраховані на миттєву негативну реакцію, залякати... Через нього можна дістатись і до тих людей, хто телефонні дзвінки ігнорує...
Погляньте тільки на реакцію автора...

Багато чого ще залежить від того, як людина реагує...
Мені б надіслали якесь фото, я б проігнорувала, а автора теми руки трусяться...
Так трусяться....Бо краще б на мене робили,але на маму...це вже перебір..От і звернулася за порадою

Карапуз, однокласниками мама давно не користується,але фото залишилося.Я на 100 % впевнена , що досі багато людей користуються соц.мережами.
Так головне,що навіть не написали хто,просто суму боргу...Номер не пробивається ніде

Забийте.Якби могли розіслати ,то ви б про це дізналися не від них

Мне кажется, что речь не об этом! Не о том, как закрыть вайбер или соцсети. Просто жуть - никого и ничего не боятся эти мpaзu!!!! Ни законов, ни полициии, ни совести - вообще ничего!!! Издеваются, как хотят, позорят, доводят до самоубийств... Мне тоже вчера на адрес работы пришло "в вашей школе работает мошенница". Готивочка сработала. 2.08 взяла, а 6.08 они уже передали Грин фактору. Если до этого ещё думала как-то платить, то сейчас... все в сад... И ведь самое главное - я думаю об этом знают т власти (о терроре, издевательствах и т.д). И НИКАКОЙ РЕАКЦИИ! (Админ простите за крик). Да что же за страна моральных ypoдoв?????

Багато чого ще залежить від того, як людина реагує...
Мені б надіслали якесь фото, я б проігнорувала, а автора теми руки трусяться...

Люди ,які не змінюють номеру телефону,спокійно все ігнорують.А ті ,хто не взмозі ігнорувати - змінюють номер і змінюють номер у вайбері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі