прислали фото моєі мами...з підписом

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! У мене паніка страшна,руки трусяться..У мене багато МФО,всюди просрочки...щойно прислали фото моєі мами...з підписом: Відрацюю борг доньки попрошайки,у якоі боргів як блох,номер тел.У мене мама йде на вчителя року.я незнаю,що робити.Будь ласка підскажіть
Post automatically merged:

Доброго дня! У мене паніка страшна,руки трусяться..У мене багато МФО,всюди просрочки...щойно прислали фото моєі мами...з підписом: Відрацюю борг доньки попрошайки,у якоі боргів як блох,номер тел.У мене мама йде на вчителя року.я незнаю,що робити.Будь ласка підскажіть
І що фото вже розіслали

Это звиздец ну неужели эти люди вообще головой не думают , сама скоро жду таких фотокарток , тоже кредитов полно ,

І що фото вже розіслали
а скольков времени у вас просрочки

Кому отправили фото?

І що фото вже розіслали
Куди надіслали фото?

Это звиздец ну неужели эти люди вообще головой не думают , сама скоро жду таких фотокарток , тоже кредитов полно ,
Ужас какой, а что фотки они всегда и всех отсылают должников? Я тоже боюсь этого!Это же какими уродами надо быть!

И от кого это?

Ну и что? Мало ли кто и что в интернете рассылает.
Мама хуже детей учить будет после этой рассылки?

Надіслали фото щойно мені у вайбер з номеру 050 056 64 05...Не підписались,хто і що..Я незнаю...Просто внизу підпис: ОВЦА!!!ФОТКА РАЗЛЕТЕЛАСЬ....Якась діваха писала,бо чоловік телефонував а вона трубку кинула.Просрочки 3-4міс.По всіх написано в Нацком.

Надіслали фото щойно мені у вайбер з номеру 050 056 64 05...Не підписались,хто і що..Я незнаю...Просто внизу підпис: ОВЦА!!!ФОТКА РАЗЛЕТЕЛАСЬ....Якась діваха писала,бо чоловік телефонував а вона трубку кинула.Просрочки 3-4міс.По всіх написано в Нацком.

Если закрыты все соц сети,то маловероятно что "разлетелась" кому то кроме вас)

Та не реагуйте ви на ці тупі провокації. Саме цього ці тваринки й домогаються: щоб у вас руки тряслися. На такі фото вже ніхто не ведеться в єпоху глобального інтернету.

Моя соц.сеть закрита.А от у мами мабудь ні:( бо силка під написом на однокласники

Ну і до чого тут фото?
Так підписано в кінці: Отакий я вчитель року!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі