MoneyVeo Пришли какие-то документы. Не понимаю что с ними делать. Вроде как позов до суду

• Автор теми Автор теми АлинаЛина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
Доки справжні, на Вас подали до суду. Якщо не захищатися то суд присудить все що вони хочуть + судовий збір + захист.

Наслідки: блокування рахунків і коштів які на тих рахунках є. Якщо на вас є майно (автомобіль, будинок, земельні ділянки) то на них накладуть арешт і згодом можуть їх продати, щоб закрити ваш борг. Тому беріть адвоката, бажано з форуму, ноги в руки і вперед. Не чекайте дива, ніхто вам не подарує грошей.
Может я конечно наивный вопрос задам, а возможно ли договориться с ними закрыть за тело ( что неоднократно предлагали ) и отозвать иск?

Может я конечно наивный вопрос задам, а возможно ли договориться с ними закрыть за тело ( что неоднократно предлагали ) и отозвать иск?
Не можна. Раніше так було. Зараз наврядчи. Хіба що ви робили пролонгації. Якщо щось сплачували то можливо підуть на тіло.

Зателефонуйте і спитайте. На пошту не пишіть нічого.

а какие тогда у них доказательства что кредит действительно на мне висит?
Договір який ви уклали з Манівео, договір факторингу за яким вони набули право вимоги по вашому договору. УБКІ це шарашкіна контора приватбанку, на неї особливо звертати увагу не потрібно.

АлинаЛина, ну, что у Вас там? Есть на Судовой владе?

по ФИО ничего не нашлось
Шановна, у вас є Дія на телефоні? А доступ до Електронного суду? Якщо нічого цього немає, то хоча б скачайте на телефон Опендатабот і будете знати про себе (і про своїх тезок), хто на Вас подав до суду!

Шановна, у вас є Дія на телефоні? А доступ до Електронного суду? Якщо нічого цього немає, то хоча б скачайте на телефон Опендатабот і будете знати про себе (і про своїх тезок), хто на Вас подав до суду!
спасибо, что просветили об электронном суде и опендатабот!

просто я не каждый день получаю иски и не знала, что к этому надо готовиться заранее. представляете, живу тихо-мирно и вот первый раз в жизни с таким столкнулась.

спасибо, что просветили об электронном суде и опендатабот!

просто я не каждый день получаю иски и не знала, что к этому надо готовиться заранее. представляете, живу тихо-мирно и вот первый раз в жизни с таким столкнулась.
А хто із нас знав, шановна? Просто жили мирно і тут на тобі, як сніг на голову (в червні)!!! (чи в липні?) З'ясуйте, будь-ласка, чи є на Вас реальний позов, чи просто шаражкіна макулатура!!??? Хоча я особисто останніми днями вже нічому не дивуюсь!!!

А хто із нас знав, шановна? Просто жили мирно і тут на тобі, як сніг на голову (в червні)!!! (чи в липні?) З'ясуйте, будь-ласка, чи є на Вас реальний позов, чи просто шаражкіна макулатура!!??? Хоча я особисто останніми днями вже нічому не дивуюсь!!!
Вот и я была в сомнениях, бумажки это или настоящие документы. Тут в этой теме написали что не могут они быть ненастоящими🤔. Звонила в Юніт , спростла, они говорят, да, иск вам.
Подскажите пожалуйста, в как проверить наверняка?

Вот и я была в сомнениях, бумажки это или настоящие документы. Тут в этой теме написали что не могут они быть ненастоящими🤔. Звонила в Юніт , спростла, они говорят, да, иск вам.
Подскажите пожалуйста, в как проверить наверняка?
Ну я ж уже Вам писав!!! Самий надійний спосіб - це завести собі кваліфікований електронний підпис. зайти з його допомогою в свій кабінет в Електронному суді і там ознайомитися усіма матеріалами позову (якщо позов є). Усі ваші судові справи автоматично підтягуються в ваш електронний кабінет! Якщо для вас це складно, то можете скористатися Дією, там є розділ судові справи, або скачайте на телефон Опендатабот (це додаток такий), там вбиваєте ваше ФІО і вам покажуть усі судові справи!

Назад
Угорі