Пришло письмо из ШГ.

• Автор теми Автор теми roman2059
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

roman2059

Читач
Дописи
9
Реакції
4
Бали
128
roman2059 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Прийшов лист з шг,з зразком заяви у поліцію і, що зразком звернення в суд. Це дійсно правда?

Правда в том, что это брехливая писулька! Первые месяцы часто присылают, порвите и выбросите

Мені таке прийшло з готівочки. Я навіть пішла до поліції. Показала їм лист. Вони посміялися і сказали, що це можете викинути

Они мне даже на работу письмо присылали, прочитала, порвала и забыла
Мне тоже на работу присылали. Я в декрете, начальница позвонила, сказала, что письмо пришло. Попросила порвать и выбрасить, так и сделали.

В мене пачка таких листів і не тільки від ШГ
кто то может подсказать они прекращают когда то насчитивать процент ?имею ввиду тормозятся как например кредит касса морозит сумму и она весит .?

Sergey235, Наскільки знаю,то так.Вони по ідеї рахують тіло кредиту+% за користування+50%від тіла.
Так було раніше,як зараз точно не скажу.

Sergey235, Наскільки знаю,то так.Вони по ідеї рахують тіло кредиту+% за користування+50%від тіла.
Так було раніше,як зараз точно не скажу.
шось задофіга нарахували тіло 6,зараз вже процентів 3900 ,ставка 2 процента була ,а автоматом стала 3 проценти в день)пофіг на закон під час карантина про заборону підняття процентної ставки і штрафів,питання коли тормоз включать з напахуваннями чи там до 50 к дійде?)

шось задофіга нарахували тіло 6,зараз вже процентів 3900 ,ставка 2 процента була ,а автоматом стала 3 проценти в день)пофіг на закон під час карантина про заборону підняття процентної ставки і штрафів,питання коли тормоз включать з напахуваннями чи там до 50 к дійде?)
Не знаю,як вони там рахують зараз.
В них свої "чарівні" калькулятори,які живуть окремим життям від нашої реальності і законів?‍♀️

Не знаю,як вони там рахують зараз.
В них свої "чарівні" калькулятори,які живуть окремим життям від нашої реальності і законів?‍♀️
але тормоз має бути ?тобто морозять все ж сумму,а то алекс кредіт пофігісти калькулятор включи і погнали)

дякую ,ждемс ,покишо дзвінки мені контактним ,а і якимось макаром колишньому начальнику з роботи ,і то 12 днів просрочки..покишо думаю шо з ними робити)
12 днів прострочки,то ще замало часу,щоб перестати рахувати.
А що тут думати,якщо є можливість,то закривати,ні,то "терпіти" їхні методи роботи з проблемними позичальниками.

12 днів прострочки,то ще замало часу,щоб перестати рахувати.
А що тут думати,якщо є можливість,то закривати,ні,то "терпіти" їхні методи роботи з проблемними позичальниками.
так закривати покишо немає ,але шось нарахували вже більше 50 процентів по споживчому кредиту тому і питаю за стоп

Назад
Угорі