Пришло письмо от нацком

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я, ......................року народження (фактична адреса проживання – ......................), ИНН ........................., маю діючий кредитний договір з ТОВ «ВЕЛЛФІН».

Кредит був виданий на суму 2500 грн., проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають 1.52% за кожен день прострочення. (Загальна сума кредитних зобов'язань з відсотками 6700 грн.). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ................. р. № ................... (строк дії договору ................ днів) укладений між ТОВ «ВЕЛЛФІН» та ..................

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Додатково з листом надаю:

1. Договір.

2. Фото особистого кабінету з актуальною сумую заборгованості.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

дата ФИО
Дякую

Я, ......................року народження (фактична адреса проживання – ......................), ИНН ........................., маю діючий кредитний договір з ТОВ «ВЕЛЛФІН».

Кредит був виданий на суму 2500 грн., проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають 1.52% за кожен день прострочення. (Загальна сума кредитних зобов'язань з відсотками 6700 грн.). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ................. р. № ................... (строк дії договору ................ днів) укладений між ТОВ «ВЕЛЛФІН» та ..................

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Додатково з листом надаю:

1. Договір.

2. Фото особистого кабінету з актуальною сумую заборгованості.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

дата ФИО
Все таке, тільки я писав на сайті нацкома. А там прикріплять нічого не можна.

А я им даже договора и скрины не прикрепляла, но вижу что нацкомфин поработал) списали штрафы и пеню кредит кассы, євро гроші , кредит ап
Когда писали а то у меня в конце января отправила не вижу изменения только гофинго

Вы и так и так писали?я 30 января на еврогроши пока ничего на кредитап 03.02 ничего

Да на почту [email protected] и сразу отправляла такое же письмо на сайте нацкома

Ребятки, подскажите, есть разница писать в нацком через форму на сайте, через електронку или через обыкновенное письмо заказное??? Я уже три недели как написала и вообще не вижу никаких телодвижений.

Ребятки, подскажите, есть разница писать в нацком через форму на сайте, через електронку или через обыкновенное письмо заказное??? Я уже три недели как написала и вообще не вижу никаких телодвижений.
И меня интересует

Гофинго поменяли сумму а бистрозайм пропал пока такой результат у меня

Гофинго поменяли сумму а бистрозайм пропал пока такой результат у меня
у меня нет этих МФО, но как ни странно, не достают сильно и те, что есть, только манивео смс строчит, что хотят ко мне безработной на работу приехать)))) может с ними попроситься в турне, хоть гляну где это я работаю)))

А быстрозайм в личном кабинете изменил сумму, а то уменя не меняют, после обращения в нацкомфинпослуг списал пеню и штрафы

А быстрозайм в личном кабинете изменил сумму, а то уменя не меняют, после обращения в нацкомфинпослуг списал пеню и штрафы
Нет сумма не изменилась они пропали не звонят и не шлют смс 4 дня и на почту ничего не пишут Я соскучилась

Вот и у меня уже пару дней пару звонков,аж страшно,вынюхивают что то сцуки))

Я писала так же по примеру но не указывала пеню +штрафы а общую сумму и договора из 7 шараг только 1 и все ,просила чтоб ответ на электронку пришёл,а мне сегодня письмо)))с начала не поняла от куда пока не открыла ))

Вот и у меня уже пару дней пару звонков,аж страшно,вынюхивают что то сцуки))

Я писала так же по примеру но не указывала пеню +штрафы а общую сумму и договора из 7 шараг только 1 и все ,просила чтоб ответ на электронку пришёл,а мне сегодня письмо)))с начала не поняла от куда пока не открыла ))
как давно писали??

В конце января ....в личку не хочется опять заходить ,увидять опять гемороить начнут

Я вот читаю и понимаю что притихли твapu....видно ищеек подогнали чтоб шарахнуть по нервам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі