Пришло письмо от нацком

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malinka

Форумчанин
Дописи
629
Реакції
351
Бали
5280
Malinka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Походу ничего хорошего....

Вкладення

• IMG_20190225_094544.webp
    IMG_20190225_094544.webp
    167.1 Кб · Перегляди: 87
  • IMG_20190225_094601.webp
    IMG_20190225_094601.webp
    89.5 Кб · Перегляди: 84
Плохое качество фотографии

Kameli, телефон х..ня,вобщен написали что б я указала номер договора и дату + договора,хотя я это все указывала,ну кроме доков,не на всех были

Malinka, тоже воду мутят

Звоните им и пишите ещё раз

Капец....опять в лк ко всем прийдется заходить :dash1:

Писала на 5 но меняла названия,суммы и тд

Марічка, пришёл один ответ,сначало на манивео а через неделю на 4 других

Подскажите как в письме писать правильно эти конторки:Алекс,кредит +,кредит ап,динеро,май кредит

Подскажите как в письме писать правильно эти конторки:Алекс,кредит +,кредит ап,динеро,май кредит
Вам треба подивитись у договорі ,як правильно.
Бо наприклад: Манібум-це ТОВ"Інфінанс";а Кашинський-це ТОВ"Гелексі"

Malinka, кредит +- ТОВ " АВЕНТУС УКРАЇНА"
Дінеро ТОВ " Фінансова компанія "динеро""
Майкредит " 1 безпечне агентство необхідних кредитів"
Це ті що в мене ж

КредитАп это ВЕЛЛФІН. Я сегодня на них написал)

І в лапках все великими літерами, як в першому, просто не можна тут так писати

я так понял, что им мало написать и указать номер договора и дату? уже нужно и договор прикрепить? вот это они опешели, вообще не хотят уже работать... я вижу чем больше людей пишет в нацком, тем медленнее и с меньшим интузиазмом они работают... автор поста, а покажите письмо, которое вы им написали

А я им даже договора и скрины не прикрепляла, но вижу что нацкомфин поработал) списали штрафы и пеню кредит кассы, євро гроші , кредит ап

А я им даже договора и скрины не прикрепляла, но вижу что нацкомфин поработал) списали штрафы и пеню кредит кассы, євро гроші , кредит ап
Зараз хочу теж на кредітап писати.Що саме ви писали?

КредитАп это ВЕЛЛФІН. Я сегодня на них написал)
Що ви написали?Я буду зараз писати.

А хтось з центрокредіт стикався?

Я писала на манивео, кредиткассу, миллоан, готивку, топ, и гроши всим 3 нед назад, то пока полная тишина

Зараз хочу теж на кредітап писати.Що саме ви писали?

Що ви написали?Я буду зараз писати.

А хтось з центрокредіт стикався?
Я, ......................року народження (фактична адреса проживання – ......................), ИНН ........................., маю діючий кредитний договір з ТОВ «ВЕЛЛФІН».

Кредит був виданий на суму 2500 грн., проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають 1.52% за кожен день прострочення. (Загальна сума кредитних зобов'язань з відсотками 6700 грн.). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ................. р. № ................... (строк дії договору ................ днів) укладений між ТОВ «ВЕЛЛФІН» та ..................

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Додатково з листом надаю:

1. Договір.

2. Фото особистого кабінету з актуальною сумую заборгованості.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

дата ФИО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі