Порадьте будь ласка.. ситуація така ..манівео...тіло 16000.... хочуть 32000...з паніки і страху оформила реструктуризацію... заплатила 4000...але розумію шо платити кожен місяць їх я не стягну і плюс якось забагато..шо робити тоді зараз?
Если не можете платить каждый месяц, то пропускайте платеж. 4 тыс конечно пропадут. Вы собрались им выплачивать 32 тыс? Через время будут предлагать тело. Если планируете платить, то ждите))

Если не можете платить каждый месяц, то пропускайте платеж. 4 тыс конечно пропадут. Вы собрались им выплачивать 32 тыс? Через время будут предлагать тело. Если планируете платить, то ждите))
Просто чула за них,що швидко продають комусь,а потім в суд..але платити не хочу таку суму..
Просто чула за них,що швидко продають комусь,а потім в суд..але платити не хочу таку суму..
В мене взагалі більше 30 мфо , але хотіла якось закривати по трошки..але отаке точно не потягну

Anila13, рекомендую не заниматься кросспостингом
А вам какая разница? Пусть продают. Для вас что-то изменит, если вам начнут звонить те же самые, но представляться другими?

Порадьте будь ласка.. ситуація така ..манівео...тіло 16000.... хочуть 32000...з паніки і страху оформила реструктуризацію... заплатила 4000...але розумію шо платити кожен місяць їх я не стягну і плюс якось забагато..шо робити тоді зараз?
Ну в мене одна лиш може бути порада - в напрямок корабля.
Максимум тіло. 4000 за користування ви заплатили вже. Це якщо звісно ви пролонгаціями ще не вальнули там.
Тобто нехай "нагулюють апетит" а ви відкладайте кошти якщо звісно є можливість. Коли буде сума - будуть розмови.

Сегодня получил смс-ку . Они реально так быстро могут списать деньги со счета ? Которых нет...

Вкладення

• Screenshot_2023-05-19-10-24-32-523_com.truecaller.webp
    Screenshot_2023-05-19-10-24-32-523_com.truecaller.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 172
Zorro89, можуть. Якщо карту не переаипустили.

мій досвід з манівео: через місяць просрочки продали таліону, ті ще через два тижні запропонували тіло + 3к, чекаю на адекватну пропозицію. тобто, автор, не бійтесь і забийте

мій досвід з манівео: через місяць просрочки продали таліону, ті ще через два тижні запропонували тіло + 3к, чекаю на адекватну пропозицію. тобто, автор, не бійтесь і забийте
Дякую !

Вже давно пройшов строк позовної давності. Дякую енотів за подарунок. Як будуть гроші, дзвоніть;)

1.5 года просрочка,полёт нормальный.
Это случайно случайно не по веокарте ?
(у меня такая же ситуация с веокартой) просто интересно в таком случае тоже строк позовной заявы истек или это другая уже ситуация..

Назад
Угорі