Примоколлект кто имел с ними дело?

• Автор теми Автор теми Alise_club
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Alise_club

Only read
Дописи
548
Реакції
211
Бали
68
Alise_club не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня пришло смс от милоан, что завтра продают примоколлект. Милоан меня особо не тревожил. Брала 5 т в июне, на сегодня прислали в смс 13500. Кто имел с ними дело,? Как они работают? Их методы?

Сегодня пришло смс от милоан, что завтра продают примоколлект. Милоан меня особо не тревожил. Брала 5 т в июне, на сегодня прислали в смс 13500. Кто имел с ними дело,? Как они работают? Их методы?
Мені теж саме тільки що прийшло

мене продали к капіталу

Тоже смс пришло от миолан сегодня продают в полночь) тело 1000 к оплате 2311...

Все типо продали, ждём документов(если они будут) и таже тактика ❄

Вкладення

• 2019-07-31_01.48.58.webp
    2019-07-31_01.48.58.webp
    53.6 Кб · Перегляди: 44
Мене мілоан теж їм продав. Як діють точно не скажу, бо поміняла номер. Листи присилають, але не надто багато. Позавчора сама нарисала їм на електронку. Дала ще один свій номер, яким не користуюся. Сьогодні не встигла взяти трубку. передзвонила сама. так зі мною якась така тупа говорила, що не могла 2 слова зв'язати, не витримала мене і сказала чекайте вам пізніше передзвонять,)))) так ніхто і не дзвонив))) а жаль! у мене сьогодні був настрій з усіма говорити)

Ничего нового, кроме того , что каждый из нас прошел)))) Звонки , угрозы, типо приедут, ну и все как всегда. Эти ребята хамовитые, выкупают долги

Назад
Угорі