Примаколлект, чи можна з ними домовитися!?

• Автор теми Автор теми MiMi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 882

MiMi

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
90
Бали
3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, всім форумчанам! Уже другий день дзвонять до мене прімаколект(я навіть не знаю чи правильно назву написала). Продав мене Мілоан з тіла 2000 хотять 10000. Каліки дзвонять і бикують, ні на які уступки не ідуть. Погрожують як завжди. Маю питання, може хто з ними зміг домовитися ? Я кажу що будемо вирішувати питання через суд, вони хамлять і кидають трубкою.. Неадеквати! Весь ранок пере&рали.

Доброго ранку, всім форумчанам! Уже другий день дзвонять до мене прімаколект(я навіть не знаю чи правильно назву написала). Продав мене Мілоан з тіла 2000 хотять 10000. Каліки дзвонять і бикують, ні на які уступки не ідуть. Погрожують як завжди. Маю питання, може хто з ними зміг домовитися ? Я кажу що будемо вирішувати питання через суд, вони хамлять і кидають трубкою.. Неадеквати! Весь ранок пере&рали.
Вот никак не пойму,Зачем отвечать на звонки.Как с вымогателями можно договориться?

Примо .мені вони пишуть .нехочу з ними пи.....ть бо подумають зламався .хай соску sоsуть.

Я с ними не договариваюсь. Кто они вообще такие? С какой радости я непонятно кому должна платить. Раза 2 с ними говорила, итог один и тот же - идут на х*р.

Я не збираюсь з ними терти .грошей не передбачено на них.хай шлють лист раз у 2 місяці.і sоsуть далі

От не розумію навіщо з ними про щось домовлятися.. З Мілоаном не домовлялась із цими тим більше не збираюсь. Хто вони такі щоб я їм щось платила. Я ж не просила мій борг викупляти. Так що єдине що я їм можу сказати то дякую і хай ідуть лісом весняним погуляють,мозги провітрять. Не спілкувалась з ними жодного разу уже три тижні як я в них. Чоловіку дзвонили попросили інформацію передати він сказав що не працює моєю секритаркою... і не зобовязаний нічого передавати. Навіщо ви з ними спілкуєтесь взагалі. Десь на форумі читала, люди писали, що якщо дуже сильно надокучають то можете попросити у них договір факторингу заказним листом з описом на укрпошту і сказати що лише після того як юрист перевірить лист і будете з ними спілкуватися. Люди пишуть допомагаю перестають надокучати. Ще одна дівчина писала що можна до них самому разів 10 подзвонити на день і нагадати про лист із договором, чи вислали і все таке. Кажуть що вони самі навіть можуть вас заблокувати на кілька днів як надокучливу. Можете спробувати... Але як на мене навіщо з ними взагалі про щось домовлятися

От не розумію навіщо з ними про щось домовлятися.. З Мілоаном не домовлялась із цими тим більше не збираюсь. Хто вони такі щоб я їм щось платила. Я ж не просила мій борг викупляти. Так що єдине що я їм можу сказати то дякую і хай ідуть лісом весняним погуляють,мозги провітрять. Не спілкувалась з ними жодного разу уже три тижні як я в них. Чоловіку дзвонили попросили інформацію передати він сказав що не працює моєю секритаркою... і не зобовязаний нічого передавати. Навіщо ви з ними спілкуєтесь взагалі. Десь на форумі читала, люди писали, що якщо дуже сильно надокучають то можете попросити у них договір факторингу заказним листом з описом на укрпошту і сказати що лише після того як юрист перевірить лист і будете з ними спілкуватися. Люди пишуть допомагаю перестають надокучати. Ще одна дівчина писала що можна до них самому разів 10 подзвонити на день і нагадати про лист із договором, чи вислали і все таке. Кажуть що вони самі навіть можуть вас заблокувати на кілька днів як надокучливу. Можете спробувати... Але як на мене навіщо з ними взагалі про щось домовлятися
Дякую за пораду)
Я с ними не договариваюсь. Кто они вообще такие? С какой радости я непонятно кому должна платить. Раза 2 с ними говорила, итог один и тот же - идут на [censure].
Я теж коли кажу їм за договір вони кидають трубкою. Або ще гірше погрожують.
Вот никак не пойму,Зачем отвечать на звонки.Как с вымогателями можно договориться?
Просто поцікавилася, наскільки неадекватна кантора.

Дякую за пораду)

Я теж коли кажу їм за договір вони кидають трубкою. Або ще гірше погрожують.

Просто поцікавилася, наскільки неадекватна кантора.
Мене та чоловіка продали ним мані4ю, чоловік змінив сімку, а мені потрібна була інформація з сімки я її вставила в свій телефон і вони подзвонили за чоловіка кредит на його номер я підняла трубку якась дівчина почала задавати питання чи знаю я такого, я відповіла так, чи спілкуюсь я кажу так, і тут вона питає ,а ким ви йому являєтесь і тут мене понесло ???кажу коханка, а ви що дружина , я давно хотіла з вами поговорити і вона вибила якась не цікава ????

Меня деньги всем им отдали. Но как оказалась документов никаких нет. И никто ничего не покупал. Типа доручення забрать долг. Но и то не показали мне.

Меня деньги всем им отдали. Но как оказалась документов никаких нет. И никто ничего не покупал. Типа доручення забрать долг. Но и то не показали мне.
Хоча б займ закрили, а то я вас не дуже зрозуміла?

гроші всім типа им продали меня. А как оказалось никто никому не продал. Просто попросили забрать деньги(выбить) .
Ну мені вони лист присилали то в ньому так пише ,що вони діють в інтересах мані4ю і оплатити борг я маю саме ним
гроші всім типа им продали меня. А как оказалось никто никому не продал. Просто попросили забрать деньги(выбить) .
Мене доречі теж мабуть гроші всім передали ним на продзвон, смс якісь зі схожою сумою приходили

В мене була з ними тільки одна розмова , вище описана, а взагалі не спілкуйтеся нічого нового не почуєте
Мне они не звонят уже. Только брату на тот номер что указывал родственник

А як давно ви в них, що не дзвонять?
Не знаю даже. Они мне сказали перед Пасхой что я больной и мне лечится надо. После того как я попросил документы чтобы мне скинули. На основание чем они руководствуются....

Не знаю даже. Они мне сказали перед Пасхой что я больной и мне лечится надо. После того как я попросил документы чтобы мне скинули. На основание чем они руководствуются....
Які вони ніжні ?

Назад
Угорі