Приложение "не дзвони мені "

• Автор теми Автор теми Monika...11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Monika...11

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
28
Бали
2625
Monika...11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт.
Хто встановив собі програму"не дзвони мені".
Вона блокує всі невідомі номери калів?
А як наприклад звонять знайомі з іншого номера який не записаний в телефонній книзі , вона пропускає цей дзвінок?

Привіт.
Хто встановив собі програму"не дзвони мені".
Вона блокує всі невідомі номери калів?
А як наприклад звонять знайомі з іншого номера який не записаний в телефонній книзі , вона пропускає цей дзвінок?
Звідки програма може дізнатись чи вам телефонує знайома людина чи не знайома? Взагалі можливо, що один з ваших товаришів підробляє колектором. Тоді як? А щодо програми, то раніше вона працювала добре. В налаштуваннях потрібно було вибрати потрібні варіанти і вона не пропускала ні одного непідписаного номеру. Після оновлення пішов якийсь збій. І судячи по відгукам почала вона працювати погано у багатьох. Все залежить від вашого телефону. Тому варто спробувати

Програма працює Добре. Максимум 1-2 дзвінка може пропустити

У меня хорошо работает,но сейчас монетка выкупила в Интертелеком новые номера их нет в базе.
Добавляю сама)))

Звідки програма може дізнатись чи вам телефонує знайома людина чи не знайома? Взагалі можливо, що один з ваших товаришів підробляє колектором. Тоді як? А щодо програми, то раніше вона працювала добре. В налаштуваннях потрібно було вибрати потрібні варіанти і вона не пропускала ні одного непідписаного номеру. Після оновлення пішов якийсь збій. І судячи по відгукам почала вона працювати погано у багатьох. Все залежить від вашого телефону. Тому варто спробувати
Вот в чому прикол:моя подруга дзвонила з невідомого номера , і програма його пропустила а калів не пропускає
от тепер думаю чи вона так налаштована чи це випадковість?
Мені ще й мають з візового центру дзвонити, і так неохота виключати блокування ?

Скачала блокиратор .все номера не подписания блокирует-красота

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі