Прилетело первое ВП

• Автор теми Автор теми Тоша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Всем привет. В Дие высветилось что Тов Риальто влепило ВП.
Посоветуйте, на сейчас , в военное положение, могут карту блочить?
Или сразу лучше снести?
У меня Риальто влепили. Но я уже в суде и иск и обеспеченнии уже там. Обеспеченние готово решение. А по иску ещё решения нет.

У меня Риальто влепили. Но я уже в суде и иск и обеспеченнии уже там. Обеспеченние готово решение. А по иску ещё решения нет.
у вас до сих пор продолжаются суды?))))
сколько же вам надписей налепили?

Тарас пьятерочка есть.))) Последняя Сазонова п....а. И плюс суд с ЕАПБ. Плюс суд развод.))) Кручусь акки пчела)))
Финфорсов снесли с Вами) Качай гроши сама) Фингруп в суде. Риальто в суде. Онлайн финанс в суде. Я оптимист, что нас не убивает, то делает нас сильнее Фридрих Ницше!!!!!

Останнє редагування:
У мене державний виконавець наклав арешт на зарплатну картку. Арешт рахунку автоматично "загнав" баланс картки в -11.9 тис. грн. Я взяла в банку виписку по зарплатному рахунку та документ який підтверджував що данний рахунок було мені відкрито, як спеціальний, зарплатний проект. Віддала ці документи виконавцю і він через 3 дні зняв арешт з моєї картки, після цього баланс відновився і став плюсовим (тобто таким яким він був до арешту). Рекомендую Вам звернутися до виконавця який відкрив ВП, з такими ж документами. І якщо він адекватний,то зніме Вам з картки арешт. На моє питання,навіщо Ви заблокували мені зарплатну картку, він запитав в мене "А вона у Вас зарплатною йде,так?". На що я роблю висновок,що вони не внікають до кінця, сі то зарплатна картка, чі то пенсійна...блокнуши і всьо.
Мне вообще сказал исполнитель, что он банку запрос направил о наличии счетов, а банк не расписывал какой именно счет, вот он и влепил арест на все... я тоже писала и отправила заявление и выписку со счета, что он зарплатный

Назад
Угорі