Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K

Evheniia98

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
37
Бали
33
Evheniia98 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, в мене 7 мфо по всім просрочка більше місяці, номер телефону змінила, добрались до тата Є-гроши,був скандал, тато дуже хвилювався з приводу дзвінків, але номер не може змінити, поставила йому блокування, все наладилось, забули про них, по адресу реєстрації не проживаю давно, живу в іншому місті, прописана я в Києві, наразі квартиру здаємо в оренду, як приходять листи то квартирантка мені їх скидає, а от сьогодні пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала, от цікаво тепер хто це може бути?
В мене дінеро, укр.позика,єгроши,качай гроши, кредит7, мілоан, кащинський

Всім привіт, в мене 7 мфо по всім просрочка більше місяці, номер телефону змінила, добрались до тата Є-гроши,був скандал, тато дуже хвилювався з приводу дзвінків, але номер не може змінити, поставила йому блокування, все наладилось, забули про них, по адресу реєстрації не проживаю давно, живу в іншому місті, прописана я в Києві, наразі квартиру здаємо в оренду, як приходять листи то квартирантка мені їх скидає, а от сьогодні пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала, от цікаво тепер хто це може бути?
Хмм..из этих точно никто не ходит. Может, что-то попутала ваша квартирантка?

‐Тук-тук!
-хто там?
-каллєктори!
-хвилинку, я тільки халатик накину...і паспорт відразу приготую...

Мда, ще й паспорт показала, без коментарів...
Якщо, канєшно, вони приходили

Из чего решили что это коллекторы

Місяць прострочки і вже так гаряче) і листи, і додому приходили...ви там що мільйон гривень наборгували?

И
Мда, ще й паспорт показала, без коментарів...
Якщо, канєшно, вони приходили
Интересно а они ей показывали документы?...если бы показали... то было бы ясно кто приходил...а так оправдывайся перед неизвестно кем...кто ты и почему тут живешь. Ну что за бред, а?...
я б не вышла и не доказывала кто я и что тут делаю. Ибо а они кто?!...

Місяць прострочки і вже так гаряче) і листи, і додому приходили...ви там що мільйон гривень наборгували?
Мне вчера тоже брат сказал что по адресу прописки где он живет пришли письма за кредит, но какого содержания не говорил я и не спрашивал. первые прострочки пошли тоже где то месяц назад.

а от сьогодні пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала, от цікаво тепер хто це може бути?
Ваша квартирантка всім незнайомим паспорт показує ?
І навіщо вона взагалі двері відкриває незнайомим, якщо вона орендує житло ?
Дивакувата історія ...

-откройтє, міліция!
-покажіть спершу документи!
-піждіть, бо в переході тільки дипломи продавали...
Я майстер діалогового жанру)))))))

Назад
Угорі