Приїжджав до дому 0676145436 підкажете хто?

• Автор теми Автор теми safa1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да ніяка це не *******. Не заспокоюйте себе. У мене 17 МФО і програний суд з Є гроші. Тому не калл я.
Пробиваю тому що є свої нюанси, говорили з мамою, вона переказала брату той дав номер мені, тому я й запитую хто це!
Може маман придумала? Було б добре...
А чего суд проиграли???

м*дак приїжджав, питав маму за кредит та за кредит товариша... Можете хтось пробити хто це? Бо у мене є доступ лише сюди...

Це вся інформація???

Можете щось доповнити
бо не з"явився туди
[/QUOTE

А чого в суд не зявилися, Страшноо??? Посадять???

Если что,пусть ко мне едут скажи.Я им все долги отдам.И за тебя тоже

Ну вот,а если б явились то выиграли.??? Ещё раз повторяю,для тех кто в танке,касса не ездит.Знаю точно.А вот если есть будки рядом,то могли пройтись.
є борги в смурфах, ваша готівка, гоуфінгоу, кешбері, манівео. бистрозайм....

Діло мабуть було в Жашкові або в Крижополі
хлопчина взяв кредит в відділені якоїсь помойки і до нього може заїхали попитать за 2 займа з його не понятних записів

Або мати пошутила, щоб йому трохи адреналіну влити

є борги в смурфах, ваша готівка, гоуфінгоу, кешбері, манівео. бистрозайм....
Вот готивочка,может,и то в Ровно вы говорите???Врятли.
Если что,пусть ко мне едут скажи.Я им все долги отдам.И за тебя тоже
За меня отдай.Я всех к тебе отправлю.?
А шо они ходячие?
Ну видела когда-то,что швидко гроши наклеили наклеек кому то.И отделение было близко.Судя по поведению,инвалиды.???

Діло мабуть було в Жашкові або в Крижополі
хлопчина взяв кредит в відділені якоїсь помойки і до нього може заїхали попитать за 2 займа з його не понятних записів

Або мати пошутила, щоб йому трохи адреналіну влити
Можливо й так. Той до кого приїжджали він брав саме у відділенні Швидкогроші, але вони продали борг ніби
Вот готивочка,может,и то в Ровно вы говорите???Врятли.

За меня отдай.Я всех к тебе отправлю.?

Ну видела когда-то,что швидко гроши наклеили наклеек кому то.И отделение было близко.Судя по поведению,инвалиды.???
за 25 км від рівного ми живемо.

Есть люди которые не понимают что происходит вокруг их жизни но могут как-то объяснить что и как другим людям
А есть люди которые ничего не понимают и еще и объяснить Не Могут что произошло
Не буду писать диагноз, просто напишу что с такими очень тяжело

Да ніяка це не *******. Не заспокоюйте себе. У мене 17 МФО і програний суд з Є гроші. Тому не калл я.
Пробиваю тому що є свої нюанси, говорили з мамою, вона переказала брату той дав номер мені, тому я й запитую хто це!
А через сколько они в суд подали? Какое тело займа было?

Доброго дня можливо хтось знає що за номер бо дзвонять до дитини щоб я сушила сухарі у мене МФО 9шт усі прострочені.
Screenshot_20200528-191909.webp
Screenshot_20200528-191909.webp

Ну кредит касса точно бред, ты тут уже зарегистрирован больше 1,5 года - не изучил шоле какие шараги ездят?! Готивочка могла или с банка, или придумала мама

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі