Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В гетконтакті пише як укркредитфінанс( це кредит каса здається)м*дак приїжджав, питав маму за кредит та за кредит товариша... Можете хтось пробити хто це? Бо у мене є доступ лише сюди...
Укркредитфинансм*дак приїжджав, питав маму за кредит та за кредит товариша... Можете хтось пробити хто це? Бо у мене є доступ лише сюди...
А какой город у вас?м*дак приїжджав, питав маму за кредит та за кредит товариша... Можете хтось пробити хто це? Бо у мене є доступ лише сюди...
РівнеА какой город у вас?

И заметь - опять не лично а к кому-тоКасса? Домой? БрЭд полный.

И где же у нас такие бессмертные нарисовались???))
Так зачем вы ещё пробиваете кто это, если визитёры озвучили своё происхождение?Да. У мене борг взагалі в Швидкогроші. А в нього кредит каса. але чєл сказав чо він з кредит каси
зачем тогда спрашивать кто если он сказал что касаДа. У мене борг взагалі в Швидкогроші. А в нього кредит каса. але чєл сказав чо він з кредит каси
Да это брехня,чистой воды.???Да. У мене борг взагалі в Швидкогроші. А в нього кредит каса. але чєл сказав чо він з кредит каси