При закрытом профиле вытянут информацию из соцсетей

• Автор теми Автор теми Lilyloop
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Фото удаляйте все и везде свои если не хотите коладжа с вами ,особенно те фото где вы с друзьями ,подругами .вк удаляйте полностью, одноклассники также ! Фб закрывайте и друзей чтоб видно небыло ! Но есть одна неприятная в этом всем ситуация . Если интересно напишу !

Фото удаляйте все и везде свои если не хотите коладжа с вами ,особенно те фото где вы с друзьями ,подругами .вк удаляйте полностью, одноклассники также ! Фб закрывайте и друзей чтоб видно небыло ! Но есть одна неприятная в этом всем ситуация . Если интересно напишу !
Напиши

Напишите

Карапуз, напишіть хоч про один випадок, що хтось подав до суду сам на мфо? Я теж не чула. То чому не спробувати? Хтось повинен спробувати, щоб казати тоді, що дарма все, нічого не вийшло. Я думаю, варто спробувати!!!! Тому і штампують колажі, бо ніхто не судиться! А коли в когось вийде, то тоді і вони заткнуться можливо?!
Post automatically merged:

д*pa дурная, я вважаю варто спробувати, щоб їм непереливки було, якщо ви налаштовані войовничо!!! А чому ні? Їм можна всі ганебні спроби на нас експериментувати, а ми не можемо їх притиснути! Варто спробувати!

@Карапуз, напишіть хоч про один випадок, що хтось подав до суду сам на мфо? Я теж не чула. То чому не спробувати? Хтось повинен спробувати, щоб казати тоді, що дарма все, нічого не вийшло. Я думаю, варто спробувати!!!! Тому і штампують колажі, бо ніхто не судиться! А коли в когось вийде, то тоді і вони заткнуться можливо?!
Не каждый может потянуть услуги юриста и все прочие оплаты. На это и рассчитано, что народ будет терпеть этот терор и по факту оплачивать баснословные проценты

Я снова за советом. Подскажите пожалуйста при закрытом профиле Вконтакте, фейсбук, они вытянут информацию? Или надежней будет поудалять всё. Как у вас? Вы пользуетесь соцсетями?
Пользуюсь. Змінила ім"я фамілію на нік. Інформацію про себе теж змінила. Доступ закрила

Пользуюсь. Змінила ім"я фамілію на нік. Інформацію про себе теж змінила. Доступ закрила
Блин, я вк не могу сменить ни имя ни фамилию, не знаю почему но не получается

Щодо Соц мереж. Можливо у мене уже маразм, але сьогодні у Фб додавалася якась незрозуміла стоінка, спочатку було нормальне імя 5 друзів, через певний час стало ФилмСпец з фотками та 100+ друзів (посилання те ж). В друзі неприйняла, відразу поскаржилась на сторінку та заблокувала, змінила посилання на сторінку (до речі прізвище у мене там інше). Чомусь здається що колектора, побачили що не прийняла з імям, змінили на щось інше. Цілком йсовірно що хотіли отримати мої дані оскільки там усе приховано.
Чи хтось з таким стикався, чи у мене справді вже просто манія?
щодо видалитися повністю, не хочу оскільки хочу бути відразу в курсі якщо почнуться якісь дії, там якщо друщям почнуть писати чи що(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі