при яких умовах можуть звільнити з роботи?

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Полностью согласен, еще все зависит от начальства, мне на работу и письма слали и я на сто %уверен,что звонили, потому-что 9 мфо, ни разу начальство за4 месяца,ни чего мне не сказало

Полностью согласен, еще все зависит от начальства, мне на работу и письма слали и я на сто %уверен,что звонили, потому-что 9 мфо, ни разу начальство за4 месяца,ни чего мне не сказало
Хто листи слав

I менi вже нiчого не переказуе директор.Зрозумiв що ця аферистка плати всерiвно не буде.:cray:

То что мне принесли, от кредит кассы

А
То что мне принесли, от кредит кассы
Кредит каса вони взагалі як?сильно напрягають?

I менi вже нiчого не переказуе директор.Зрозумiв що ця аферистка плати всерiвно не буде.:cray:
Скільки у вас МФО?і які прострочки

Звонят постоянно, мне и контактным, я ни с кем ни общаюсь, контакты или посылают или сбрасывают, недавно с 12000 в кабинете оставили 7000,сами насчитывают, сами списывают, у них своя жизнь

Спочатку було 12,але якщо враховувати що деякi передали кредит капiталу ,то тепер не знаю як правильно рахувати.прострочки вiд 6 до 11 мiсяцiв.Е такi що давненько про себе не нагадували,а е такi що не дають про себе забути)

Маєте в
Спочатку було 12,але якщо враховувати що деякi передали кредит капiталу ,то тепер не знаю як правильно рахувати.прострочки вiд 6 до 11 мiсяцiв.Е такi що давненько про себе не нагадували,а е такi що не дають про себе забути)
Алекскредит,дінеро,кредит каса,твої гроші, швидко гроші,кешпоінт?цікаво на що мені розраховувати?бо тільки виходжу на прочку.в алексі другий місяць,в твої гроші також.а от кешпоінт і швидко гроші.то тільки тиждень.дінеро ще немає прострочки.але в скорому часі

Кредит капітал то шарашкіна контора......вони тільки дзвонити будуть......їм певне самі не перестане міні договора передають ........

Звонят постоянно, мне и контактным, я ни с кем ни общаюсь, контакты или посылают или сбрасывают, недавно с 12000 в кабинете оставили 7000,сами насчитывают, сами списывают, у них своя жизнь
Я з ними також не спілкуюсь,от контактним дзвонять.але кажу що шахраї і я нічого ні в кого не брала,щоб посилали.....не знаю чи на довго каса хватить щоб обдзвонювати всіх.

Yulja, як поводять себе твоі гроші?

Yulja, як поводять себе твоі гроші?
Ніяк....спочатку бот дзвонив.поиім якийсь мyдак що мол до 12треба заплатити 5500(я брала 2400)розумієте різницю))))))))я кажу немає грошей.то сказав а що буде перевіряти в міліції мене...що контактна особа з роботи,ніби мій поручитель і що вона буде віддавати гроші)))))і все затихли....після того ніхто не дзвонить вже до місяця часу.

Прик
Прикол в тому,що працюю на державній роботі.......вчитель......от такий я вчитель,що влізла в таку х........через це й питаю.....

Yulja, а мені кожні 2 дня дзвонить якась і все вимагає щоб оплатила

Yulja, колега))

Yulja, колега))
Хах.....я думаю що одна така Вчителька)))))))

Хах.....я думаю що одна така Вчителька)))))))
А яка у вас прострочена?бо в мене 9днів.а так достають...що то жесть

Yulja, колега))
Я поміняла номер але бачу що смс приходять часто що дзвонили...

Я, когда брал займ контактным сказал,что могут быть проблемы, они сказали забей

А на работе сказала правду. Пришла к директору и все рассказала. За все МФО. Хотела уволиться, но она не уволила. Пока работаю.

Не бойтесь говорить правду.

Директор сказала у меня нет причин тебя увольнять. Я предупредила что будут звонить, нести всякую чушь. Она сказала переживём. Насколько их хватит чтоб меня не уволили.

Те,що в них своє життя згідна з Вами на 100%.Особливо мені подобається,коли намалюють самі собі циферки до 30тис. і дають на оплату 2години,інакше "оно,великий специалист поднимет родителей и всех родственников на ноги...даже умерших..."Ось такі вони всемогучі!Дуже була б їм вдячна,якби вони мого покійного батька підняли б на ноги.Я мабуть би їм і заплатила.

А на работе сказала правду. Пришла к директору и все рассказала. За все МФО. Хотела уволиться, но она не уволила. Пока работаю.

Не бойтесь говорить правду.

Директор сказала у меня нет причин тебя увольнять. Я предупредила что будут звонить, нести всякую чушь. Она сказала переживём. Насколько их хватит чтоб меня не уволили.
Молодчинка Ваш директор!
Наших деяких рідних начальство з їхньої роботи деякі чмoшнuкu до сих пір кошмарять,так ті вже звикли.І навіть коли їм довгий час не телефонують вони запитують у наших рідних чи все в нас там нормально,а то "друзі" щось давно не телефонують!

Когда Е-кеш позвонил на роботу и начела угрожать, директора небыло на роботе, секретарь испугалась заставила меня заплатить, чтоб им не звонили. Но я д*pa заплатила. За 1500гр отдала 3600.Чтоб не звонили.Так есть другие МФО.Так пошла до директора увольняться, пришлось все рассказать, за 22 МФО, из них 12закрыла.На остальные нет денег, хотя я пролонгациями больше тела отдала. А им все мало. 3 МФО продали калам(Кредит Капиталу и Фактору. Сейчас они всех кошмарят. Половина коллег меня поддерживают, а половина косо смотрят. Но меня это не волнует. Каждый может оказаться на моём месте. У нас пол села в этих кредитах и МФО, живут и не парятся.

Я чёт вообще первый раз слышу про такую причину увольнения, как "наличие кредитов в МФО". Конкретно такой статьи увольнения не существует. Это уже начальник должен быть совсем гнилой, чтобы уволить за такое.
Но, кстати, если вас захотят уволить, чтобы избавиться от звонков МФО - ничего не выйдет. Они всё равно будут им звонить, пока вы не вернёте долг :)

Дякую, трохи заспокоїлася)

Скажіть алекскредит?хто з ними мали справу?мені приходять смс що відвідають мою роботу.....але мовчок,тепер що приїдуть до дому,з міліцією.....
А сколько у Вас у них тело,просто с седьмого числа тоже буду у них в должниках.

А сколько у Вас у них тело,просто с седьмого числа тоже буду у них в должниках.
ООО в мене уже прострочка з січня чи лютого, навіть не пам'ятаю))))в кабінет не заходжу)))))
ООО в мене уже прострочка з січня чи лютого, навіть не пам'ятаю))))в кабінет не заходжу)))))
І тіло також не пам'ятаю)чи 5 тис чи 6))))короче забила болт)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі