При аресте счетов можно снимать 14200 грн?

• Автор теми Автор теми Юліяяя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 545

Юліяяя

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
10
Бали
283
Юліяяя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нужен совет. Ибо я ещё не сильно в этом всём разбираюсь.
Если у меня будет проигранный суд , и наложат арест на счета, я всё так же смогу с одной карты снимать 14200?
И получается с ЗП будут 20% высчитывать?
Но если на меня будет открыто несколько ВП ( много кредитов, платить не могу и наврядли смогу, решила судится и пусть с зп потихоньку высчитывают) , высчитывать будут в порядке очереди? Или могут с двух вп сразу?

Нужен совет. Ибо я ещё не сильно в этом всём разбираюсь.
Если у меня будет проигранный суд , и наложат арест на счета, я всё так же смогу с одной карты снимать 14200?
И получается с ЗП будут 20% высчитывать?
Но если на меня будет открыто несколько ВП ( много кредитов, платить не могу и наврядли смогу, решила судится и пусть с зп потихоньку высчитывают) , высчитывать будут в порядке очереди? Или могут с двух вп сразу?
У мене за три вп відраховують 50процентів,і 14200 можна щомісяця чи знімати,чи платити,чи на іншу картку переводить

Так,50 % можуть знімати. І з мінімальної... Розмір зарплати не має ніякого значення .
Якщо це не перевищить мінімальний прожитковий мінімум. Людина може отримувати припустим 4500 ...

Якщо це не перевищить мінімальний прожитковий мінімум. Людина може отримувати припустим 4500 ...
При нарахованій мін зарплаті 8000 вирахують 18 відс податку,1,5 відс військ збору. Залишиться 6440. Якщо по ВП вирахувати 50 відс,залишиться 3220. Навіть більше,ніж прожитковий.

При нарахованій мін зарплаті 8000 вирахують 18 відс податку,1,5 відс військ збору. Залишиться 6440. Якщо по ВП вирахувати 50 відс,залишиться 3220. Навіть більше,ніж прожитковий.
Когда то смотрел ютубера который пытался прожить месяц на 3000 гривен, тот ещё квест

Ще раз перечитай що я написав.
Людина може отримувати меньше, і нажаль багато хто так і отримує.
Наприклад прибиральниця чи ліфтер... чи просто меньше виходів мала а оклад гола мінімалка.
При нарахованій мін зарплаті 8000 вирахують 18 відс податку,1,5 відс військ збору. Залишиться 6440.
Ще вводні в калькуляцію введи))

Ще раз перечитай що я написав.
Людина може отримувати меньше, і нажаль багато хто так і отримує.
Наприклад прибиральниця чи ліфтер... чи просто меньше виходів мала а оклад гола мінімалка.

Ще вводні в калькуляцію введи))
Я мала на увазі цілу мінімалку. А якщо людина отримує менше,то після відрахувань виконавець має залишити прожитковий? Цікаво,чи роблять так виконавці?

Я мала на увазі цілу мінімалку. А якщо людина отримує менше,то після відрахувань виконавець має залишити прожитковий? Цікаво,чи роблять так виконавці?
Оффтоп
Та я зрозумів що ти мала на увазі. Я взагалі про те що немає одностайної думки і досі ні в юристів ні в кого на рахунок оцих 20 чи 50 відсотків по одному типу відрахувань...

Назад
Угорі