Прсрочка в кредит 7

• Автор теми Автор теми Aleks031986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 809
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleks031986

Читач
Дописи
18
Реакції
2
Бали
128
Aleks031986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочка у кредит7 пишуть щоб пролонгував ато завтра буде перерахунок % і сума збільшиця в двічі я брав у них 2 тис грн. Що вони можуть? Підскажіть

Брала у них 3 тыс после месяца просрочки хотят уже около 8.что будет дальше не знаю пока ниче не предлагают. Буду ждать

Aleks031986, брала 7 000,за два місяці з першого ж дня дзвонять на роботу,шлють смс,то списують проценти,то сплатите всю суму за один раз, нарахували 19 000,подивимось,на роботу дзвонили,розмовляли дуже борзо

Просрочка 2 мес с 2 тела уже хотят 6. Звонят активно, ставят на автодозвон, пишут в Вайбер тип их юрист угрожает и что приедет имущество описывать.

Прострочка з 13.04 пишуть смс дурні. Можливо і дзвонять я не знаю. Але поф'г грошей немає, тай немає більше бажання їм платити

Прострочка у кредит7 пишуть щоб пролонгував ато завтра буде перерахунок % і сума збільшиця в двічі я брав у них 2 тис грн. Що вони можуть? Підскажіть
Находят в пирании вся інфу ,даже кримінал,родствение связи ,и потом шантажируют,невдекват повний,беззакон,!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі