Пройшло 2 тижні

• Автор теми Автор теми Аліна3335
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 611

Аліна3335

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
3
Бали
853
Аліна3335 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, пройшло 2 тижня після рішення яке набрало законної сили. Через скільки чекати виконавче провадження?
Завтра отримую зарплату, переживаю щоб встигнути зняти із картки

Доброго вечора у мене по одному рішення набрало законної сили ще 23.10 , а по іншому 30.10
Теж поки чекаю

Доброго вечора у мене по одному рішення набрало законної сили ще 23.10 , а по іншому 30.10
Теж поки чекаю
Я потім буду писати виконавцю щоб розблокувати. Но хвилююсь щоб завтра ще не прилетіло.

Теж поки чекаю
В мене ПУМБ, на форумі десь попадало, що ПУМБ не блокує, або не відразу блокує

Останнє редагування:
Я потім буду писати виконавцю щоб розблокувати. Но хвилююсь щоб завтра ще не прилетіло.

В мене ПУМБ, на форумі десь попадало, що ПУМБ не блокує, або не відразу блокує
У мене то приват , але теж переживаю щоб встигла зняти гроші , чоловік має скинути як за отримає

У мене то приват , але теж переживаю щоб встигла зняти гроші , чоловік має скинути як за отримає
Кажуть що місяць-1,5 є.
У знайомої через 3 місяці десь подали. Но я написала їм щоб платити без вп по трохи. Поки мовчать

Рішення всупає в силу відразу. На форумі писали що можуть заблокувати і через декілька днів. Але у мене було трохи більше місяця.
Сподіваюся до 22го не заблокують. Щоб встигнути зняти кошти. В мене сьогодні зп, 15 і 22. Щоб встигнути розблокувати

Я їм телефоную і написала не відповідають

В мене ПУМБ, десь читала що вони не відразу блокують

Рішення всупає в силу відразу. На форумі писали що можуть заблокувати і через декілька днів. Але у мене було трохи більше місяця.
В Вам швидко розблокували?

Останнє редагування:
Назад
Угорі