Пройшло 1,5 роки і знову почався терор

• Автор теми Автор теми Sofija Chorna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 5K
Выделите час времени и названивайте им.
Уже через пару дней это принесет результат. Как минимум вас занесут в ЧС. Но я бы купил новый стартовый пакет и продолжил бы им звонить.
Ахахахах, лучший ответ. Как раз недавно симок купил чтоб подруга с них денег вытрясла. Заодно напомнил им о своем существовании, они меня даже вспомнили)) хотя и не так много времени прошло, 2 месяца)
Admin, майкредиту вообще клялся и обещал что верну долг, умрлял не звонить родным:ahaha::ahaha:. они это любят, а я в ожидании усиленного дозвона))

Выделите час времени и названивайте им.
Уже через пару дней это принесет результат. Как минимум вас занесут в ЧС. Но я бы купил новый стартовый пакет и продолжил бы им звонить.
Звонить и что говорить ?

Доброго дня. Минуло 1,5 роки, як я перестала платити МФО. Перші 7-8 місяців був кошмар, до 50 дзвінків в день. А потім не більше 5 в день. ДЗвонили всім кого тільки могли знайти. І тепер знову куча дзвінків. Як довго вони будуть задовбувати. Маю: єврогроші, гоуфінго, мілоан, бистрозайм, майкредит, кредитап, кф.
У меня спустя 1,2-1,3 года довира и гарантия обзвонили неожиданно двоюродную родню, хотя последние года пол кроме меня никому никто не звонил с 20 МФО - но то такое. Просрочка уже 1,4 года

В мене так само, затихло, комусь продали і ті дзвонять. Ніяких документів ніхто не прислав що продали. З манівео так само, таліон, а зараз європейці. Режим сніжинки в мене

Фінфорс це ж контора сісілоан там один власник, їм лише сслоан продає і екеш.Як кредит+ міг їм продати.
І як себе поводив Таліон, підскажіть будь ласка, турбували Ваших знайомих? В мене поки що турбують тільки маму, ( Манівео теж тільки мамі дзвонили та писали)що чекати від них ще?

І як себе поводив Таліон, підскажіть будь ласка, турбували Ваших знайомих? В мене поки що турбують тільки маму, ( Манівео теж тільки мамі дзвонили та писали)що чекати від них ще?
Ніяк, тиха контора не турбують нікого,те саме манівео, продадуть потім європейцям.

Доброго дня. Минуло 1,5 роки, як я перестала платити МФО. Перші 7-8 місяців був кошмар, до 50 дзвінків в день. А потім не більше 5 в день. ДЗвонили всім кого тільки могли знайти. І тепер знову куча дзвінків. Як довго вони будуть задовбувати. Маю: єврогроші, гоуфінго, мілоан, бистрозайм, майкредит, кредитап, кф.
Прошло 1.5 года и мфЧмошные губы соскучились по крепкому члену. Дайте же им возможность насладиться этим делом в полном одиночестве и игноре. Как долго......ну это вопрос риторический.

У меня тоже самое прошло пол года после последнего террора всех соседей , и только что пришёл сосед которого в прошлый раз не поставили на прозвон , и говорит что у него 50 пропущенных в день . Неужели всех соседей опять поставят на робота.

По другому кругу, можливо, це вже коллектори, яким кредити продали. Вони ж всі діють одними методами
Зателефонували на стаціонарний телефон, бо з мобільного я не брала.

Я державний службовець. На мобільному я не брала, зателефонували на стаціонарний телефон, мене покликали. Зразу почалося: обзивали такими словами і матами, що жах, причому усіх хто підіймав трубку. Телефон не замовкав з 8.00 і ми йшли додому, а вони трезвонили. Зробили колаж на мене і маму, розкидали у вайбері і однокласниках знайомим. Коли побачили, що просто вимкнули телефон почали звонити вищому начальству і вкривали його. Потом зробили колаж на нього. Він визвав і сказав: розбирайся, у тебе є півдня. Одразу всієї суми не було, зробила частину оплати, а наступного дня заплатила все. Після оплати опять звонив, той ненормальний колектор і вже не вимагав гроші, а хотів поспілкуватися. Дзвонила в кредиткасу, а вони такі хороші, ви вже не наш клієнт, вас продали фінфорсу.
У мене була подібна ситуація місяць тому з Топ кредіт. Я на телефонні дзвінки не відповідала, тоді вони по вайберу почали діставати директорку. Також мати,номер паспорта, адреса, ми приїдемо, готуй гроші. Зробили пopнoколаж на неї. Вона спочатку з криками мені звонила, я сказала, що це шахраї... Вона написала заяву в поліцію. На другий день я йшла до неї в кабінет з думкою, що буде звільнення. Дякую колезі, яка мене підтримала, заспокоїла і сказала, що моїх професійних якостей і роботи це не стосується. Хочуть звільнять, хай шукають статтю. А я ще з нею тоді посужусь. Але тоді все минуло. Я поговорила, пояснила. Але не знаю, як буде далі, адже МФО з просрочками ще багато, платити не збираюсь. Хто ще що вигадає, хто зна. Зараз, наприклад, Є- гроші поставили всіх колег на обзвін, по 50-100 дзвінків на день .Вже триває четверті сутки, навіть вночі...

Останнє редагування:
прошло 1 год и 4 мес, телефон отключен, после карантина активировались калльі с "письмами счастья"

на днях, знакомой позвонили из одной конторы по кредиту 2010 года :mad: взятому в банке Надра(в то время у банка были проблемы, вводили временную адинистрацию и тд.) , и начали лапшать, что якобы какая-то недоплата была. 10 лет прошло!
складывается впечатление, что рассчитано тупо на авось...

Ага, тут ще треба вміти в стилі калів спілкуватися
Це треба мати великий талант!
на днях, знакомой позвонили из одной конторы по кредиту 2010 года :mad: взятому в банке Надра(в то время у банка были проблемы, вводили временную адинистрацию и тд.) , и начали лапшать, что якобы какая-то недоплата была. 10 лет прошло!
складывается впечатление, что рассчитано тупо на авось...
Не дивно я теж отримав листа за борг покійного батька від 2007 року банк Дельта був але прислали як на нього я був дуже вражений остання оплата була в 2009 да і сума невелика вони напевно піднімають старі бази..

Зачем? Их стиль пусть они при себе оставят. Не надо уподобляться им.
А вот позвонить и спеть песенку или поговорить о том, что Covid-19 положил мировую экономику, или же, что всему виной летучие мыши - святое дело. Этому и обучаться не надо.
Нацбанк возьмется за коллекторов. Законопроект уже готовят
Национальный банк планирует создать реестр коллекторских компаний и обновить подходы к регулированию работы этого бизнеса в Украине. Об этомговорится в сообщении регулятора в фейсбуке.
На сайті Мінфін з'явилася інформація,цікаво чі подіє.

Ну повернулись вони, не я ж їм почала дзвонити. Я з ними не спілкувалась і зараз не спілкуюся. Просто думала все, а тут на тобі-друга хвиля. От і цікаво скільки їх буде?
Прям як хвилі КОВІД. Ніхто не знає скільки їх і коли будуть.

Назад
Угорі