Пройшло 1,5 роки і знову почався терор

• Автор теми Автор теми Sofija Chorna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 5K
Теж тижні 2-3 дуже наполегливо телефонували з різних міст, усі номери починались з 032. До двадцяти дзвінків на день. В жовтні буде 2 роки стажу?. Не відповідаєте і все, перестанут з часом.

Sofija Chorna, Хотелось бы подробней за кредиткассу и проблемы на работе, если можно
Для меня этот вопрос оооочень актуален.
Зателефонували на стаціонарний телефон, бо з мобільного я не брала.
Sofija Chorna, Хотелось бы подробней за кредиткассу и проблемы на работе, если можно
Для меня этот вопрос оооочень актуален.
Я державний службовець. На мобільному я не брала, зателефонували на стаціонарний телефон, мене покликали. Зразу почалося: обзивали такими словами і матами, що жах, причому усіх хто підіймав трубку. Телефон не замовкав з 8.00 і ми йшли додому, а вони трезвонили. Зробили колаж на мене і маму, розкидали у вайбері і однокласниках знайомим. Коли побачили, що просто вимкнули телефон почали звонити вищому начальству і вкривали його. Потом зробили колаж на нього. Він визвав і сказав: розбирайся, у тебе є півдня. Одразу всієї суми не було, зробила частину оплати, а наступного дня заплатила все. Після оплати опять звонив, той ненормальний колектор і вже не вимагав гроші, а хотів поспілкуватися. Дзвонила в кредиткасу, а вони такі хороші, ви вже не наш клієнт, вас продали фінфорсу.

Я державний службовець. На мобільному я не брала, зателефонували на стаціонарний телефон, мене покликали. Зразу почалося: обзивали такими словами і матами, що жах, причому усіх хто підіймав трубку. Телефон не замовкав з 8.00 і ми йшли додому, а вони трезвонили. Зробили колаж на мене і маму, розкидали у вайбері і однокласниках знайомим. Коли побачили, що просто вимкнули телефон почали звонити вищому начальству і вкривали його. Потом зробили колаж на нього. Він визвав і сказав: розбирайся, у тебе є півдня. Одразу всієї суми не було, зробила частину оплати, а наступного дня заплатила все. Після оплати опять звонив, той ненормальний колектор і вже не вимагав гроші, а хотів поспілкуватися. Дзвонила в кредиткасу, а вони такі хороші, ви вже не наш клієнт, вас продали фінфорсу.
Це каса таке робить?

Доброго дня. Минуло 1,5 роки, як я перестала платити МФО. Перші 7-8 місяців був кошмар, до 50 дзвінків в день. А потім не більше 5 в день. ДЗвонили всім кого тільки могли знайти. І тепер знову куча дзвінків. Як довго вони будуть задовбувати. Маю: єврогроші, гоуфінго, мілоан, бистрозайм, майкредит, кредитап, кф.
Стандартный обзвон от новых кАллеХторов... будут звонить и звонить, и звонить, и ещё писать там что-то ещё..... и не один год и не только через 1,5 :pardon:
Так что.... будьте готовы ко всему, если не собираетесь играть по их правилам.... :wink:

У касі були пролонгації? Через скільки продали? Цікавлюсь, бо теж є таке. Сьомий місяць просрочка.
Були пролонгації, уже не пам'ятаю 3 чи 4 рази. Продали через 2 місяці. За тиждень терору сплатила. У вас більший термін, може все буде добре, і в них буде амнезія.

Були пролонгації, уже не пам'ятаю 3 чи 4 рази. Продали через 2 місяці. За тиждень терору сплатила. У вас більший термін, може все буде добре, і в них буде амнезія.
Я теж надіюся на амнезію, але дзвонять мені, не забувають. Рано Ваш борг продали.

Я теж надіюся на амнезію, але дзвонять мені, не забувають. Рано Ваш борг продали.
Може бачили де працюю і є на що надавити
Може бачили де працюю і є на що надавити

Теж тижні 2-3 дуже наполегливо телефонували з різних міст, усі номери починались з 032. До двадцяти дзвінків на день. В жовтні буде 2 роки стажу?. Не відповідаєте і все, перестанут з часом.
Так это ж Львовская область!Я ж тут живу!!!))

Фінфорс (яким продала каса) і фінпротект (яким продав є-кеш)
Я вибачаюсь, не кредиткасу, а кредитплюс. Було вже давно перепутала. У касі теж був кредит, були просрочки, але я з ними не спілкувалась. Написали лист на роботу десь через пару тижнів і рідні допомогли погасити.

Наскільки відомо,кредит каса не продає

Я вибачаюсь, не кредиткасу, а кредитплюс. Було вже давно перепутала. У касі теж був кредит, були просрочки, але я з ними не спілкувалась. Написали лист на роботу десь через пару тижнів і рідні допомогли погасити.
Для мене була дивина, що Каса продала через два місяця. Читала, що наче не продає. Мені ще на початку просрочки, коли відповідала на дзвінки, грозилися лист відправити на роботу, але так і не надіслали, лише додому разів 3-4.

Для мене була дивина, що Каса продала через два місяця. Читала, що наче не продає. Мені ще на початку просрочки, коли відповідала на дзвінки, грозилися лист відправити на роботу, але так і не надіслали, лише додому разів 3-4.
Я просто дома не приймала їх від поштарем.

Вас наверное перепродали/отдали на прозвон коллекторам. Или если были уже после МФО коллектора, то они другим передали) У меня та же ф*гня. Звонили месяца 3-4 как сумасшедшие, потом тишина. Сейчас год прошел почти все займы ушли коллекторам - опять больше звонков. Манивео, например, продали мой долгТалиону, а Талион через несколько месяцев ЕАПБ)) Так что такие всплески активности могут быть очень долго. Особенно, если вы с ними ещё и разговариваете, хотя бы время от времени.
В мене так само, затихло, комусь продали і ті дзвонять. Ніяких документів ніхто не прислав що продали. З манівео так само, таліон, а зараз європейці. Режим сніжинки в мене
Фінфорс це ж контора сісілоан там один власник, їм лише сслоан продає і екеш.Як кредит+ міг їм продати.

Назад
Угорі