Пройшла позовна давність по ВП, можливо виграти суд?

• Автор теми Автор теми Dogmasam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 604

Dogmasam

Форумчанин
Дописи
100
Реакції
108
Бали
2625
Dogmasam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня. Є таке питання 30 квітня пройшло 3 роки, як було відкрито ВП, гроші були списані двома сумами 29.05.2020 і друга сума 29.07.2020. Я так розумію, якщо подати в суд, ми його не виграємо тому що пройшли сроки давності. Зараз з'явилась можливість заплатити за судові збори тай і гроші не завадять повернути.

Всім доброго дня. Є таке питання 30 квітня пройшло 3 роки, як було відкрито ВП, гроші були списані двома сумами 29.05.2020 і друга сума 29.07.2020. Я так розумію, якщо подати в суд, ми його не виграємо тому що пройшли сроки давності. Зараз з'явилась можливість заплатити за судові збори тай і гроші не завадять повернути.
Не факт, що програєте))
Просто, треба, все грамотно розписати.

А чи виконавче провадження не довічне? В нього є позовна давність?
А зв'язок в чому?
Кожну дію/бездіяльність можна оскаржити. На це є свої терміни.
наприклад дії приватного виконавця, протягом 10 днів з моменту коли дізнався або міг дізнатись.

А зв'язок в чому?
Кожну дію/бездіяльність можна оскаржити. На це є свої терміни.
наприклад дії приватного виконавця, протягом 10 днів з моменту коли дізнався або міг дізнатись.
Зрозумів. То не стосується моїх кредитних справ. Я бездіяльність свого виконавця оскаржувати не стану:)

Строк позовної давності суд поновить, про це треба просити в клопотанні одночасно з поданням позовної заяви, оскільки 3 роки слід рахувати з дати коли вам стало відомо про виконавчий напис нотаріуса.
Якщо ви не отримували від виконавця документів під підпис, та добровільно-примусово не оплачували по виконавчому провадженню, то неможливо перевірити коли вам стало відомо про виконавчий напис нотаріуса.

Назад
Угорі