Проиграл деньги предприятия. 4 миллиона гривен

• Автор теми Автор теми Павел342
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K
4 млн з грудня по березень
Думки хіба з вікна вийти😑
Ну головне, щоб ти знав, ці гроші ти вже не повернеш.
Думаю сядеш, а там може і лудоманія вилікується )
Треба у всьому знаходити плюси.
А яка в тебе ЗП? Може ти заробляєш по 5000-10000$
То і віддаси з часом

Хто не вірить в можливість подібної історії, той просто не стикався з подібним. Я за 4 роки, які провів на "темній стороні"(працював в бк), наслухався подібних історій багато. Нариклад, клієнт з рашки спиздив на підприємстві(щось пов*язане з закупівлею обладнання в нефтянці) і програв лише в нашій конторі 200к баксів, скільки в інших - хз, але він ворочав контрактами на мільйони баксів.

Якщо підприємство державне - вас посадють.
Якщо приватне - розберуть на запчастини.
Вихід - або йти в похід до Румунії і далі або зсу.
Похід до Румунії може перерости в зсу.
запчастини кому потрибні , нікому ,
Зависит от связей) может тюрьма а может и не будет ему особо ничего
тюрьма это еще хорошо , можно условно получить а вот другие варианты ......
да и вообще стоит оно того , а чего сразу в окно , можно пойти в ВСУ там уж не будет времени на рулетке играть , это что касаеться мыслей пойти в окно , можно заменить на мысли пойти в ВСУ , не более
есть шансы получить приличные погоны если фартит по жизни , а в окно , точно в ад попадете
как в том фильме Беригись автомобиля
Ну 4 ляма програти... Це смерть.
если бы купили что то и он было бы в виде вещей еще куда не шло

Останнє редагування:
Я как доверенный представитель инвестора вывел и проиграл 4 млн.грн.
Скоро об этом узнают… подскажите что делать, как теперь жить… выхода не вижу. Кто что скажет?
Я вот читаю этот форум разные темы конечно, но я одного не поняла сейчас, как можно проиграть такую сумму денег? Вы её постепенно выводили или выносили? Если это предприятие есть директора, точно посадят вас или ещё не дай бог порешать могут за такие дела, тут мфо набралась и еле выбралась а тут 4 ляма просто шок 😲 😲 😲 😲

Я вот читаю этот форум разные темы конечно, но я одного не поняла сейчас, как можно проиграть такую сумму денег? Вы её постепенно выводили или выносили? Если это предприятие есть директора, точно посадят вас или ещё не дай бог порешать могут за такие дела, тут мфо набралась и еле выбралась а тут 4 ляма просто шок 😲 😲 😲 😲
В мене знайома бухгалтер колись чудила - виводила гроші на свою фірму, типу безвідсотковий займ і здавала на короткотерміновий депозит з правом розірвання. Вуаля. За місяць купила собі і начальнику юр відділу по телефону перед новим роком (по 5-6 тис телефони брала. Це десь 2016 був)

В мене знайома бухгалтер колись чудила - виводила гроші на свою фірму, типу безвідсотковий займ і здавала на короткотерміновий депозит з правом розірвання. Вуаля. За місяць купила собі і начальнику юр відділу по телефону перед новим роком (по 5-6 тис телефони брала. Це десь 2016 був)
Чисто ради интереса, а что будет если такого бухгалтера поймают?

А фіг його зна...в нас в місті,в минулому році викрили бухгалтерію дитячої лікарні,що вони привласнили 1,3 млн. грн.Розповідають все гарно,що їх звільнили і покарають...А по факту ,знайомі з лікарні розповідають,що все як було,так і залишилося....ну от якось так.....

Цікаво, а що робить бухгалтер на тому підприємстві? Невже за такий час не можливо помітити, що такі кошти кудись спливають?Чи то автор і є?

Цікаво, а що робить бухгалтер на тому підприємстві? Невже за такий час не можливо помітити, що такі кошти кудись спливають?Чи то автор і є?
Судячи з запитань автора - він і є бухгалтер
Суд, турма (якщо власник не пов'язаний з бандюками).
Якщо пов'язаний - вас повезуть до нотаріуса, щоб ви подарували своє авто/житло, а далі ви "загубитесь". Або підпишете будь-які документи про позику і поїдете відпрацьовувати...

Була одна людина яка років 8 тому взяла з "общака" 500к$ на свої бізнес питання.
В результаті "переписав" все що можна людині яка поручилась за нього, щоб його не розібрали на деталі...
Це не кращий варіант без згоди брати чужі гроші. Жоден крупний бізнес не працює без контакту з криміналітетом. Це не обов'язково кришування. Це можуть бути якісь моменти типу "погасити конфлікт з такими ж, що наїзжають" і т.д.
Або така людина може без проблем знайти такий вихід в вирішення питання з судової практики переросте в позасудову....

Останнє редагування:
Все залежить від власника тих коштів.
Можлива і стаття.
А скількі можуть дати, годів 15 чи меньше, я не розумію автора як таке можливо....ви б краще донат зробили на дрон чи пікап для хлопців(

А скількі можуть дати, годів 15 чи меньше,
Навряд. Років 5-7... ну це ще якщо б ділу дали такий поворот.
За державні кошти можливо так і було б, а приватнику який зміст закривати раба)
Нехай вкалує допоки не віддасть

Навряд. Років 5-7... ну це ще якщо б ділу дали такий поворот.
За державні кошти можливо так і було б, а приватнику який зміст закривати раба)
Нехай вкалує допоки не віддасть
Я ось думаю, щоб було якщо б в мене були такі бабоси я б мабуть відкрила щось чи стала волонтером на допомогу, хех...

Назад
Угорі