Проверка службой безопасности при трудоустройстве

• Автор теми Автор теми MiMi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 935

MiMi

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
90
Бали
3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора шановні форумчани)) маю таке питання.. (Вибачаюся на перед, якщо такі теми були). Я не змогла знайти. Одним словом от така у мене зараз лобуда. Мфо купа, просрочок також.. Працювала не офіційно, після карантину на роботу не взяли (закрили ммагазин в якому працювала) ... Зараз так сказати по "шабашках" шаруся, але прибуток дуже малий... Подруга порадила піти мерчиком працювати... Але там треба пройти через службу безпеки. І тоді вони мені скажуть візьмуть чи ні. Так от питання, вони провіряють кредитну історію чи якусь ще там хрєнь?? Є сенс іти пробувати, чи ліпше не позоритися бо всеодно не візьмуть!? Ще раз всім дякую! Гарних вихідних! А шарагам, най бродять, шл**ндри деряві))

Служба безопасности проверит Вас если Вы пойдете работать в банковскую сферу: банки, мфо, инкассация. В общем все что связано с доступом к деньгам.

Служба безопасности проверит Вас если Вы пойдете работать в банковскую сферу: банки, мфо, инкассация. В общем все что связано с доступом к деньгам.
Ага, я зрозумла дякую... Трохи не хочеться осоромитися, хоть чужі люди, але всеодно не гарно...

Доброго вечора шановні форумчани)) маю таке питання.. (Вибачаюся на перед, якщо такі теми були). Я не змогла знайти. Одним словом от така у мене зараз лобуда. Мфо купа, просрочок також.. Працювала не офіційно, після карантину на роботу не взяли (закрили ммагазин в якому працювала) ... Зараз так сказати по "шабашках" шаруся, але прибуток дуже малий... Подруга порадила піти мерчиком працювати... Але там треба пройти через службу безпеки. І тоді вони мені скажуть візьмуть чи ні. Так от питання, вони провіряють кредитну історію чи якусь ще там хрєнь?? Є сенс іти пробувати, чи ліпше не позоритися бо всеодно не візьмуть!? Ще раз всім дякую! Гарних вихідних! А шарагам, най бродять, шл**ндри деряві))
Йдіть сміло і навіть не обмовляйтесь, що маєте якись "мікрозайми" ... вони це не будуть перевіряти - це все для пафосу.
В мене купа знайомих "обвішаних боргами" і то по банках, а не по сраних конюшнях - і працюють без проблем. Хто торговим, хто супервайзером ...
Ніхто там не буде вас на таке перевіряти.

І повірте мені,зараз стільки таких боржників,що мабуть дивніше виглядає той,в кого немає МФО:pardon:

Останнє редагування:
Є сенс іти пробувати
Звісно! Найбільш прикра ситуація - позбавитись хорошої можливості через власні сумніви і страхи. Було б що втрачати... З Вас же грошей не беруть за спробу)
чи ліпше не позоритися бо всеодно не візьмуть
А в чому сором, поясніть мені?) У можливій відмові працевлаштування чи у наявності кредитів? Ні те, ні інше ніяк не порочить Вашу честь, гідність чи репутацію. Досить виховувати в собі почуття власної неповноцінності без усілякого на те приводу!

Спочатку не гарно,а потім звикаєш...
Вже майже звикла... Але інколи мандраж бере..
Йдіть сміло і навіть не обмовляйтесь, що маєте якись "мікрозайми" ... вони це не будуть перевіряти - це все для пафосу.
В мене купа знайомих "обвішаних боргами" і то по банках, а не по сраних конюшнях - і працюють без проблем. Хто торговим, хто супервайзером ...
Ніхто там не буде вас на таке перевіряти.
Щиро дякую, трішки мене заспокоїли.. Бо сама себе вже "домахала".
І повірте мені,зараз стільки таких боржників,що мабуть дивніше виглядає той,в кого немає МФО:pardon:
?Ну як варіан, то правду ви сказали)
Я в прошлом году меняла работу и меня проверяли
А, скільки у вас були просрочки? У мене десь 1-1,5 роки вже...

Не переживайте, СБ перевірить чи в була в Вас судимість, і чи в порядку в Вас документи, тобто паспорт діючий чи не фальшивий, а за Мфо ніхто не буде перевіряти

Назад
Угорі