провадження можна відкривати що року?

• Автор теми Автор теми Annianka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 600

Annianka

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
3
Annianka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі,звертаюсь по тому ж питанню,що і минулий мій пост.
Питання в наступному,я подивилась реєстр виконавчих проваджень і там дійсно відкрито провадження приватним виконавцем по справі 5 річної давності,і що цікаве таке ж виконавче провадження на це саму справу, тільки іншим виконавцем,було відкрито в лютому 2019 року,статус "завершено".Про провадження 2019 року,не було ні листів ні дзвінкіа?Ось питання скільки разів може відкриватись виконавче провадження по одній і тій самій справі?
Я подивилась стан справи коли було судове засідання,статус справи "задоволено"(тобто розглянуто,і заборгованість стягнути неможливо,і справа закрита).
Ці провадження можна відкривати що року?
І питання про декларацію про доходи яку вимагає виконавець.
Чи повинна я її подавати,я не держ службовець ,не працюю у таких структурах і т.д.

Друзі,звертаюсь по тому ж питанню,що і минулий мій пост.
Питання в наступному,я подивилась реєстр виконавчих проваджень і там дійсно відкрито провадження приватним виконавцем по справі 5 річної давності,і що цікаве таке ж виконавче провадження на це саму справу, тільки іншим виконавцем,було відкрито в лютому 2019 року,статус "завершено".Про провадження 2019 року,не було ні листів ні дзвінкіа?Ось питання скільки разів може відкриватись виконавче провадження по одній і тій самій справі?
Я подивилась стан справи коли було судове засідання,статус справи "задоволено"(тобто розглянуто,і заборгованість стягнути неможливо,і справа закрита).
Ці провадження можна відкривати що року?
Чи повинна я її подавати,я не держ службовець ,не працюю у таких структурах і т.д.
да хоть каждый месяц может открываться исполнительное производство))) лишь бы взыскатель, после закрытия, своевременно передавал ИД на исполнение
это, вы о чем?
это не та декларация, что подают госслужащие)))
в теории, вас могут оштрафовать за ее неподачу))) но, я таких случаев еще не видел

да хоть каждый месяц может открываться исполнительное производство))) лишь бы взыскатель, после закрытия, своевременно передавал ИД на исполнение

это, вы о чем?

это не та декларация, что подают госслужащие)))
в теории, вас могут оштрафовать за ее неподачу))) но, я таких случаев еще не видел
Коли було рішення суду стягнути заборгованість,стягував державний виконавець.
За цим провадженням статус "завершено".
Це було у 2015 році,коли і був суд.

А тепер виявляється що у 2019 було відкрито провадження ,теж статус "завершено"
І тепер у 2020 відкрито теж приватним ...?
Якщо про терміни виконання рішення сказано 3 роки.
Чи можуть більше як через 3 роки знову відкриватись провадження?
Виходить ,що вони можуть відкривати їх безкінечно?чи все таки десь прописані якісь закони про терміни давності і т.д.?
Не знаю,як правильно вчинити.

Коли було рішення суду стягнути заборгованість,стягував державний виконавець.
За цим провадженням статус "завершено".
Це було у 2015 році,коли і був суд.

А тепер виявляється що у 2019 було відкрито провадження ,теж статус "завершено"
І тепер у 2020 відкрито теж приватним ...?
Якщо про терміни виконання рішення сказано 3 роки.
Чи можуть більше як через 3 роки знову відкриватись провадження?
Виходить ,що вони можуть відкривати їх безкінечно?чи все таки десь прописані якісь закони про терміни давності і т.д.?
Не знаю,як правильно вчинити.
у вас исполнительный документ выданый судом? у него срок для предьявления 3 года.
если документ предьявлялся, и потом вернулся без исполнения/с частичным исполнением срок на предьявлений обнуляется и опять становится 3 года

у вас исполнительный документ выданый судом? у него срок для предьявления 3 года.
если документ предьявлялся, и потом вернулся без исполнения/с частичным исполнением срок на предьявлений обнуляется и опять становится 3 года
Тобто минулого року було провадження,цього року,і ще буде наступного...і тоді це коло замкнеться?
Чи з новим виконавцем знову +3 роки?

Назад
Угорі