Процедура банкрутства

• Автор теми Автор теми Олександр 82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 252

Олександр 82

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
5
Бали
128
Олександр 82 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу поділитися ....в травні 2025 року я мав близько 24 кредитів в МФО та банках,виплачувати і надалі нажаль не було можливості .Вирішив піти на процедуру банкрутства ....три місяці не платив нічого щоб була причина подаватися до господарського суду .Два рази нажаль мої звернення відхиляли ,але завдяки Чат ЖПТ та толкового арбітражного керуючого мені відкрили провадження .На сьогодні я на фінальній стадії закриття провадження .Хочу сказати всім хто потерпає від боргів -не здавайтеся .завжди є вихід,головне бути відкритим і нічого не приховувати ,діяти по закону і все вийде .

Банкрутство в Україні в 2026 році

Останнє редагування модератором:
Хочу поділитися ....в травні 2025 року я мав близько 24 кредитів в МФО та банках,виплачувати і надалі нажаль не було можливості .Вирішив піти на процедуру банкрутства ....три місяці не платив нічого щоб була причина подаватися до господарського суду .Два рази нажаль мої звернення відхиляли ,але завдяки Чат ЖПТ та толкового арбітражного керуючого мені відкрили провадження .На сьогодні я на фінальній стадії закриття провадження .Хочу сказати всім хто потерпає від боргів -не здавайтеся .завжди є вихід,головне бути відкритим і нічого не приховувати ,діяти по закону і все вийде .
Так а чим вам чат допоміг?

яка сумма тіла була і по відсоткам в загальному ?

Так.там якщо не помиляюся від 150000і головне 90 днів прострочення мінімум ,тобто жодних платежів не платити компаніям впродовж щонайменше 90 днів

нікому нічого не платив півтора роки, а рахунки будуть заблоковані ?

Рахунки будуть заблоковані якщо МФО чи банк подасть позов і буде рішення .Господарський суд відкриває провадження якщо нема питань по поданим документам і накладає мораторій на стягнення боргу на 180 днів

мараторій на стягнення боргу по програному суду ?

Мораторій накладає господарський суд на стягнення боргів від МФО ТА БАНКІВ стосовно Вас як фіз особи ,якщо не буде питань по поданим документам та коли відкриває провадження про неплатоспроможність

Олександр 82,доброго вечора!Мене звуть Руслан.Я новачок на сайті.Стикнувся з подібною ситуацією,але ще на стадії прострочок і думаю про запровадження банкрутства. Хотів би обговорити цю тему більш детально.Можете вступити в діалог?

Рахунки будуть заблоковані якщо МФО чи банк подасть позов і буде рішення .Господарський суд відкриває провадження якщо нема питань по поданим документам і накладає мораторій на стягнення боргу на 180 днів

Назад
Угорі