Протермінування в Турбогроші

• Автор теми Автор теми Idfaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
здається служба турботи знову тут сидить :rolleyes:почали дзвонити

я не спілкуюсь...після побаченої суми штрафу :diska4:
о тільки що смс прийшла що я навмисно ігнорую спілкування з компанією ,відповідно починаємо взаємодію з додатковими контактами

о тільки що смс прийшла що я навмисно ігнорую спілкування з компанією ,відповідно починаємо взаємодію з додатковими контактами
Наче у контактних осіб є гроші, диваки 😁

мені теж таке смс приходило, по факту нікому не телефонували, мені тільки в вайбер писали

напевно я першопроходець по протермінуванні :superman:
На сьогодні маємо 13 день протермінування...ну що можна сказати досить лояльні (знаю що читаєте тому тут вам +)
телефонують 1-2 рази на день ...стандартні смс про залучення додаткових контактів (тут друзі я вам скажу ну не буде ніхто платити за когось !!!)
сьогодні смс про можливість повернення до графіку платежів 50% знижки,але на 8 день протермінування сума штрафів та % була 7100 зараз 13 день тому навіть страшно уявити що там ...(тут до речі недотримання закону 2120)
все що написано в (...) для служби турботи ви ж читаєте?😉

напевно я першопроходець по протермінуванні :superman:
На сьогодні маємо 13 день протермінування...ну що можна сказати досить лояльні (знаю що читаєте тому тут вам +)
телефонують 1-2 рази на день ...стандартні смс про залучення додаткових контактів (тут друзі я вам скажу ну не буде ніхто платити за когось !!!)
сьогодні смс про можливість повернення до графіку платежів 50% знижки,але на 8 день протермінування сума штрафів та % була 7100 зараз 13 день тому навіть страшно уявити що там ...(тут до речі недотримання закону 2120)
все що написано в (...) для служби турботи ви ж читаєте?😉
В мене протермінування тиждень, дзвонили в перший же день дитині( Дзвонять і зараз, просто стоїть блок номерів.

При тому, що спочатку подзвонили, а потім вже прийшл СМС, що починають взаємодію з контактними

В мене протермінування тиждень, дзвонили в перший же день дитині( Дзвонять і зараз, просто стоїть блок номерів.

При тому, що спочатку подзвонили, а потім вже прийшл СМС, що починають взаємодію з контактними
як часто дзвонять?

хм..а яке тіло у вас?
4500, зараз вже не хочу заходити в кабінет, дивитись, скільки вже наросло. Бо вони січуть одразу, і ще більше наярюють

Читала в групі в Фейсбуці, що закривають їх за тіло через 4 місяці. Кому дзвонять, кому ні… Як повезе. В мене якийсь Станіслав, писав у Телеграм 2 дні підряд. Він же і дзвонив.

4500, зараз вже не хочу заходити в кабінет, дивитись, скільки вже наросло. Бо вони січуть одразу, і ще більше наярюють
в принципі сума +- однакова ...
але сьогодні вже 3 телефонували тому подивимось)
я теж не заходжу та не відповідаю на дзвінки :pardon:
грошей і так немає тому чекаю пропозицію в смс!

в принципі сума +- однакова ...
але сьогодні вже 3 телефонували тому подивимось)
я теж не заходжу та не відповідаю на дзвінки :pardon:
грошей і так немає тому чекаю пропозицію в смс!
Телефонували тим, хто в договорі?

Телефонували тим, хто в договорі?
я не вказувала в договорі номерів ,але якимось чином там є 1 номер і це просто лікарка яку колись відвідувала :wacko:(що дуже дивно)
тому не можу відповісти на це питання

Добре, що 4… Де на них грошей набрати, щоб усім зразу платити ☹️
та з однієї сторони це так)
а з іншої чи точно через 4 місяці запропонують тіло 🤨
бо просто страшно уявити які суми виростуть за 4 місяці😤

я не вказувала в договорі номерів ,але якимось чином там є 1 номер і це просто лікарка яку колись відвідувала :wacko:(що дуже дивно)
тому не можу відповісти на це питання

та з однієї сторони це так)
а з іншої чи точно через 4 місяці запропонують тіло 🤨
бо просто страшно уявити які суми виростуть за 4 місяці😤
Я ще не пробувала, бо лише на початку цього пекла, але люди пишуть, що фактично з усіма можна домовитись.

і так ...на вихідних від них ні слуху і духу)))
сьогодні смс про знижку 50%
Дякую,мало,чекаємо тіло :bye:

Вітання:кофе:
22 дні протермінування ...смс сьогодні : встигни оплатити кредит з максимальним списанням.Лист вимога вже готовий до відправки!
Зайшла в кабінет (до цього не заходила тижня 2 ) з тіла 3+ нарахували % 12000 :wacko: акція знижка 5000 до повного закриття ...
Якось так...після входу в особистий кабінет зразу подзвонили)))

Назад
Угорі