Alex32468215
Форумчанин
- Дописи
- 112
- Реакції
- 20
- Бали
- 43
Alex32468215 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І що потім? Тиша тиха?Мені з цього номера минулого тижня писали
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І що потім? Тиша тиха?Мені з цього номера минулого тижня писали
Це яке протермінування у Вас ?В оце? Подругу знайшли![]()
Плюс мінус 50-55 днівЦе яке протермінування у Вас ?
Мені таке саме писалиПлюс мінус 50-55 днів
І кому його скидали, той колаж? А до цього багато кому писали і дзвонили ?Мені таке саме писали
Потім вже колаж зробили
Не багатьох знайшлиІ кому його скидали, той колаж? А до цього багато кому писали і дзвонили ?
Згадала Вашу історіюНе багатьох знайшли
Скидали колегам мами
Плануєте їх закривати ?Не багатьох знайшли
Скидали колегам мами
Якщо чесно планувалаЗгадала Вашу історію
Плануєте їх закривати ?
От і в мене та сама історія)Якщо чесно планувала
Але після всього думаю що ні
Я прллонгаціями виплатила все і навіть більше
Я думаю не буду
Я коли заяву на них писала мені сказали не спілкуватись з ними і нічого не платитиОт і в мене та сама історія)
Мені біти схоже прислалиMaksimal'na znizhka z 24.04-25.04. Zakrij dogovir lishe za 25777 v ekvivalenti grivni!Znizhka v kabineti!.VB:0671100137 https://lne.one/kd_27DOd
Znizhka CrypSEE do -70%. Platit 34020 grn do 17:00 i zakrijte poziku, zberezhi spokij. Abo dali zahodi budut zhorstkishi Vb 0987034969 Кредит в криптовалюті від CrypSEE, крипто позика в Україні 24/7
Мені біти ні разу пропозиції не присилали, лише ото у вайбері писали погрозиЯ коли заяву на них писала мені сказали не спілкуватись з ними і нічого не платити
Мені біти схоже прислали
Кріпсі мовчать поки
А у бітів скільки?Мені біти ні разу пропозиції не присилали, лише ото у вайбері писали погрози
Тіло 525А у бітів скільки?
CrypSEE podumali pro tebe i tvoyih ridnih! Zakrij poziku vsogo za 17496 grn, i beri novu z promokodom!0800300916 VB 0965757656
Вже півтора тіла )
Ооо так у нас з Вами однакове майже протермінування що там що тамТіло 525
Днів 50-60.
Біти пару разів писали на вайбер мені, але пішли в блок.Ооо так у нас з Вами однакове майже протермінування що там що там
А біти що мовчать ?
Мені вже хтось теж дзвонив 067100 - або бути або кріпсіСитуація стає серйозною!
Активується інформування третіх осіб щодо позики.
Терміново телефонуйте: 0800 300 916 | crypsee.com
Добрий раночок в суботу)))
Сьогодні дізналась, що дзвонять тітці мого колишнього чоловіка, дістають її постійно, погрожують, але навіщо вона з ними спілкується не зрозуміло мені.Не багатьох знайшли
Скидали колегам мами