Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Не накручуйте. Після колажів стає легше. Атвічаю) Бо очікування страти гірше за страту😀 Ну побавилися хлопчики, люди поржали, живемо далі
Не скажу що легше
Кожного дня щось очікуєш від них

Не накручуйте. Після колажів стає легше. Атвічаю) Бо очікування страти гірше за страту😀 Ну побавилися хлопчики, люди поржали, живемо далі

Кожного дня щось очікуєш від них
Чого ще після продзвону і колажів можна чекати?.. додому не прийдуть, в суд не подадуть, рахунки не поблокують...

Вони колажі з фото мами робили
В батьків моїх впринципі соцмережі відсутні

Останнє редагування:
Чого ще після продзвону і колажів можна чекати?.. додому не прийдуть, в суд не подадуть, рахунки не поблокують...

В батьків моїх впринципі соцмережі відсутні
Хто його знає що вони ще придумають
Але бот кожного дня телефонує
Цікаво коли на тіло підуть
Але яипролонгаціями вже майже 3 тіла виплатила

Хто його знає що вони ще придумають
Але бот кожного дня телефонує
Цікаво коли на тіло підуть
Але яипролонгаціями вже майже 3 тіла виплатила
Дзвінки, смс, колажі, групи з ваших контактів, пости в ФБ, підміна номеру... Все що доступне онлайн

Сам прикол що я в поліцію і тд заяви подавав після того як Кріпсі тітці писали і дзвонили і від того часу тільки смс і дзвінки мені...
Типу я навів кіпішу що он шахраї розповсюджують мої персональні дані, шантажем займаються...а по факту відносна тиша

Сам прикол що я в поліцію і тд заяви подавав після того як Кріпсі тітці писали і дзвонили і від того часу тільки смс і дзвінки мені...
Типу я навів кіпішу що он шахраї розповсюджують мої персональні дані, шантажем займаються...а по факту відносна тиша
Я теж заяву писала тиша була десь тиждень
Зараз знову мамі дзвонити почали

Останнє редагування модератором:
Я написала що шантаж вимагання і все інше
А зараз мама каже що хтось телефонує але вона трубку не бере
Вони зазвичай довго телефонують?

Останнє редагування модератором:
Я написала що шантаж вимагання і все інше
А зараз мама каже що хтось телефонує але вона трубку не бере
Вони зазвичай довго телефонують?
І вашу заяву прийняли? Дали номер з ЄРДР?

Не знаю, по ідеї якщо ігнорувати то не мали би довго писати і дзвонити комусь з оточення

Так зареєстрували і дали номер єрдр
В мене не хотіли
Типу нема складу злочину

Подавав в суд на бездіяльність поліції, то тепер слідак щотижня дзвонить уточнює ситуацію...

Доброго дня, я в вашій банді!) слідкую давно вже, та пишу вперше, вже як рідні ))
Прострочка 75 днів напевно десь
Щойно таке саме повідомлення прийшло))
І що там???

UVAGA NASLIDKI! Ignoruvannya NEDOPUSTIMO! Negajno vregulyujte pitannya z pozikoyu!Rozshuk z foto pochavsya!

Таке? Тільки що і мені)
Мене сьогодні шукали шукали...і не знайшли

Світ ловив мене та не спіймав

В мене
В мене не хотіли
Типу нема складу злочину

Подавав в суд на бездіяльність поліції, то тепер слідак щотижня дзвонить уточнює ситуацію...

І що там???

Мене сьогодні шукали шукали...і не знайшли

Світ ловив мене та не спіймав
теж не хотіли але зареєстрували

Вони збирають інформацію на них
Куди переводили що і як
В поліції сказали змінити сім карту і жити далі і що я нічого їм не винна і пролонгаціями все сплатила
А вони сьогодні знову мене обдзвонити вечь день
Навіть зараз дзвінки були але вже з інших номерів

В мене

теж не хотіли але зареєстрували

Вони збирають інформацію на них
Куди переводили що і як
В поліції сказали змінити сім карту і жити далі і що я нічого їм не винна і пролонгаціями все сплатила
А вони сьогодні знову мене обдзвонити вечь день
Навіть зараз дзвінки були але вже з інших номерів
Мені сказали типу та попробиваємо номери і тд...може заспокояться, а так то ж вони всерівно з вас юридично коштів не стягнуть тому перетерпіть і вони забють

Мені сказали типу та попробиваємо номери і тд...може заспокояться, а так то ж вони всерівно з вас юридично коштів не стягнуть тому перетерпіть і вони забють
Ну перетерпіти це одне але коли вони таке роблять то можна і не повертати, тим більше мені цікаво вони коли роблять такий заряд колекшен на що вони розраховують ?!
Ще раніше я думаю боядись
Зараз всім тупо пофіг
Зараз у Вас як ситуація з ними?

Ну перетерпіти це одне але коли вони таке роблять то можна і не повертати, тим більше мені цікаво вони коли роблять такий заряд колекшен на що вони розраховують ?!
Ще раніше я думаю боядись
Зараз всім тупо пофіг
Зараз у Вас як ситуація з ними?
Та на сьогодні нічого ще нового

Ого якийсь Ренат Кріпсі пише "Богдан, добрий день. Готові закрити позику зі значним списанням?"

Сьогодні за тіло закрив, подзвонив сам їм, після 15 хвилин розмов з 4 операторами закрив...

Назад
Угорі