Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

43 дні
Он зараз якийсь Олександр пише що буде моє фото оточенню розсилати

Перед тим тільки тітці писали
А мне звонит Серёга. Знает кто Серюню?
1000126199.webp

Ваша справа знаходить у департаменті захисту прав на цифрові активи! У вас є 30 хв щоб вийти з нами на звязок для врегулювання ситуації, в противному випадку згідно п.д 3.1.5 залучати ваше оточення для закриття позики, а саме колеги, сусіди, родичі та друзі !! У вас ще є шанс зберегти свою репутацію!

Оце мені сьогодні писали

Останнє редагування:
Ваша справа знаходить у департаменті захисту прав на цифрові активи! У вас є 30 хв щоб вийти з нами на звязок для врегулювання ситуації, в противному випадку згідно п.д 3.1.5 залучати ваше оточення для закриття позики, а саме колеги, сусіди, родичі та друзі !! У вас ще є шанс зберегти свою репутацію!

Оце мені сьогодні писали
Вайбер чи розсилка бота?

ніби пройшло 30 хвилин, щось почали робити?
набрали батьку декілька разів, більше ні хто не казав нічого.
Я пости в соц.мережах написала ще пару тижнів тому і оновлюю їх постійно, щоб більше людей побачило.
Близьке оточення я попередила, що можуть дзвонити шахраї, тому мені впринципі все одно, що і кому вони будуть скидати.

набрали батьку декілька разів, більше ні хто не казав нічого.
Я пости в соц.мережах написала ще пару тижнів тому і оновлюю їх постійно, щоб більше людей побачило.
Близьке оточення я попередила, що можуть дзвонити шахраї, тому мені впринципі все одно, що і кому вони будуть скидати.
Теж саме зробив в перші дні прострочки

Назад
Угорі