Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

в мене сьогодні на роботі вільний день, я вирішила написати скарги в сбу, офіс президента, дбр))) зайвим не буде
Толку ноль
Перегаправят на местную полицию
Те отпишу и все
Хотите сэкономить время,пишите сразу в местную а после отказа жалобу в суд на невнесение в ердр
После откроют дело

⚠️ Шановний VIP-клієнт Crypsee! Несвоєчасне погашення може зашкодити вашій репутації та створити проблеми.
⏳ Вживайте заходів терміново!
📞 Зв’язок: 0800300916 /

Створити проблеми, боюсь боюсь

⚠️ Шановний VIP-клієнт Crypsee! Несвоєчасне погашення може зашкодити вашій репутації та створити проблеми.
⏳ Вживайте заходів терміново!
📞 Зв’язок: 0800300916 /

Створити проблеми, боюсь боюсь
Віп клієнт
А я був в ЕКСКЛЮЗИВНОМУ ЗАКРИТОМУ клубі

А взагалі хтось пробував сам їх залякува? Ну обзвони вони рідних і що гірше не буде, а якщо їх лякати записувати розмови, казати що все пішло на СБУ , в Action Fraud. щось робити в цьому дусі.

А взагалі хтось пробував сам їх залякува? Ну обзвони вони рідних і що гірше не буде, а якщо їх лякати записувати розмови, казати що все пішло на СБУ , в Action Fraud. щось робити в цьому дусі.
Им пофиг. Они работают вне закона, без лицензий. Кого Вы пугать собрались? Не знали, у кого деньги брали? Как им возвращать деньги, если они не могут пойти в суд и т.д.? Конечно, они будут устраивать дикий террор. Люди, вы такие интересные))

Ирина, они сделают пopнo-коллаж с Вашим фото, отправят 100 контактам в телеграмм/вайбер, а Вы со своими пугалками быстро успокоитесь, потому что Ваше моральное состояние будет крайне удручающим.

Им пофиг. Они работают вне закона, без лицензий. Кого Вы пугать собрались? Не знали, у кого деньги брали? Как им возвращать деньги, если они не могут пойти в суд и т.д.? Конечно, они будут устраивать дикий террор. Люди, вы такие интересные))
Я з вами не згодна біткепітал, почув щоя я записую розмову і пропав. У мене чомусь телефон при записі розмови говорить цей виклик записується не знаю як змінити.

Я писала в Бігус, писала Лачену, раніше писала Джокеру, він навіть почав розслідування і оприлюднення, але його телеграм канал заблокували, нажаль.

Я писала в Бігус, писала Лачену, раніше писала Джокеру, він навіть почав розслідування і оприлюднення, але його телеграм канал заблокували, нажаль.
Всеодно хоть щось. І що вас досі терорять

Ирина, они сделают пopнo-коллаж с Вашим фото, отправят 100 контактам в телеграмм/вайбер, а Вы со своими пугалками быстро успокоитесь, потому что Ваше моральное состояние будет крайне удручающим.
Ну і? пopнoколаж..бачив їх колажі
В молодших класах діти краще б зробили... Яка людина на таку фігню поведеться

Назад
Угорі