Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І то блокують тільки бітів сайти покиМені оці блокування їх сайтів, нагадують стурбованість Європи та Америки, щодо України. Теж мені рішення.
Согласна,давайСегодня как-то более менее,намного меньше звонков чем вчераа у вас ?
Предлагаю перейти на ты![]()
Zagroza reputaciyi! Do 14:00 zakrij poziku za 83545 grn, inakshe rozshuk z foto sered 100+ osib. 0800300916 VB 0968917855 CrypSEEСогласна,давай
Ну Пропущенные есть от них ,а с таких номеров звонят все конторы и трубку брать страшно![]()
Це походу масова розсилка, мені сьогодні точно таке саме прийшлоZagroza reputaciyi! Do 14:00 zakrij poziku za 83545 grn, inakshe rozshuk z foto sered 100+ osib. 0800300916 VB 0968917855 CrypSEE
Минулої п'ятниці було таке ж смс... тільки інша сума і до 16-00..
Щось креативність закінчується (((
О і в мене))Zagroza reputaciyi! Do 14:00 zakrij poziku za 83545 grn, inakshe rozshuk z foto sered 100+ osib. 0800300916 VB 0968917855 CrypSEE
Минулої п'ятниці було таке ж смс... тільки інша сума і до 16-00..
Щось креативність закінчується (((
у меня 250 было в смсЦе походу масова розсилка, мені сьогодні точно таке саме прийшло
За 42 дні тільки одній людині писали і два дні дзвонилиТак и что был розыск?звонили контактам ?
Сегодня вот прислалиСогласна,давай
Ну Пропущенные есть от них ,а с таких номеров звонят все конторы и трубку брать страшно![]()
О і в мене таке зранкуСегодня вот прислали
Do 14:00 vyrishit pytannia po pozytsi. Inakshe - peredacha na stiahnennia.
Кому-то присылали такое сообщение?через сколько начинали террор?
У вас по крипси сколько просрочка?я смотрю они многим такое прислали…О і в мене таке зранку
А ще Павло Миколайович з бітів написав...Ви свій вибір зробили, готуйтесь...
Где-то неделя +-У вас по крипси сколько просрочка?я смотрю они многим такое прислали…
И уже такое сообщение прислали,жесть.У меня 12Где-то неделя +-
Сколько тело у вас?и сколько хотят к оплате ?14.55 субота написала ВІП менеджер Оксана Миколаївна
Дуже поки коректно просить оплатити
Мені теж писала на 13ий день та Оксана14.55 субота написала ВІП менеджер Оксана Миколаївна
Самое главное, что ВИП менеджер, а не просто менеджер.14.55 субота написала ВІП менеджер Оксана Миколаївна
Ага і тільки Віп менеджер комусь писала і дзвонила хоча мені писала взагалі лайтовоСамое главное, что ВИП менеджер, а не просто менеджер.