MissOli
Перевірений
- Дописи
- 17
- Реакції
- 27
- Бали
- 5085
MissOli не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
О і мені слово в слово))Сьогодні прийшло
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О і мені слово в слово))Сьогодні прийшло
Допускаю, що вони робили підміну номера. Смс рідним за мене, Не особо маю інформацію, бо давно за кордономЯк себе вели цей рік?
І що теж "47 контактів"?О і мені слово в слово))
Типу... Якраз таки в них ті домовленості нічого не вартіКороче вломав я менеджера ) вніс 50 долярів, типу на завтра домовились
Так, тех 47)І що теж "47 контактів"?
Типу... Якраз таки в них ті домовленості нічого не варті
Завтра взагалі може бути інший менеджер
Як пощастить
По первому месяцу считай. Нормально.В мене тіло 125 зараз клянчуть 200 до закриття а нарахували за 1 к
Так, тех 47)
А чого двом різним людям одним текстом? , запутались бедолагиТак, тех 47)
АхахТак, тех 47)
СкріптА чого двом різним людям одним текстом? , запутались бедолаги![]()
А чому у вас там дві особи вказано?Так, тех 47)
А от так)По первому месяцу считай. Нормально.
Так а про що домовилися?А от так)
Дайте геть написав хто з мого оточення в договорі
Ооо, кажете надавали для є-гроші а виплило у кріпсі?І так минув 21ий день
Двічі писали у вайбер якусь уйню
Тітці на 13ий день фото з паспортом яке надавав Є гроші і два дзвінки їй
Хто як думає чого чекати далі?
Є гроші сливают им все контакты и данные!это одна шарагаОоо, кажете надавали для є-гроші а виплило у кріпсі?
То у мене товариші дуже зацікавилися цими компаніями.
Сьогодні закриваю лайт і кріпсі , мені в один день давали 225 кріпсі ,150 лайт , та біти 525, але Бог збавиа , дякую йому) що я взяв тільки дати і кріпсі , а в бітів невзявТак а про що домовилися?
Вы за тело закрываете их?Сьогодні закриваю лайт і кріпсі , мені в один день давали 225 кріпсі ,150 лайт , та біти 525, але Бог збавиа , дякую йому) що я взяв тільки дати і кріпсі , а в бітів невзяв
Закрию з ними і більше ну його нах, який раз уже , в мене мфо штук 20-25, точно незнаю , мфо неоплачу , нема грошей , та дужжжеееее багато боргів других , цих хочу закрити і забути
Ні в мене в лайт перший день протермінування , в кріпсі другийВы за тело закрываете их?
Да, этих лучше закрыть.Ні в мене в лайт перший день протермінування , в кріпсі другий
Я неможу , з ними гратись , в мене проблеми з головою , ще з ними в мене нема бажання мучитись
ПильнуйтеЗакрив я цих чортів , слава богу , більше Боже збав
Та не сказав би, що мінімальна. В мене колись 700 було, то домовилися за 500Якщо домовилися, то не будуть. Але можуть одразу, як тільки закінчиться термін домовленості.
Ще можете навіть попросити знижку на закриття, але вона буде дуже мінімальна. Хоча все ж краще, ніж повна сума